logo

Тези 3 чифта обувки ще са хитът на лято 2022

Тези 3 чифта обувки ще са хитът на лято 2022

Заслужава си да ги имате – хем са красиви, хем са удобни

Лятото е тук и всички мечтаем за почивки, дълги разходки в прохладните вечери или продължително излежаване на плажа. Без значение къде сме и колко високи са градусите, то винаги искаме да изглеждаме добре. Но не само това – важното е и да ни е удобно.

Именно заради това модните експерти решиха да разкрият кои три чифта летни обувки ще са хитът на лято 2022. „Те са не само много хубави и актуални, ами и удобни“, казват модните критици.

Тези обувки ще са хитът на лято 2022

На първо място, експертите включиха в списъка минималистични джапанки и сандали с голяма катарама. Тези опции за летни обувки се препоръчват да бъдат избрани така, че цветовете им да се слеят с тона на кожата колкото е възможно повече.

Актуални ще са и ниските платформи, които трябва да са в монофоничните модели, тъй като така придават на всяка дама елегантен външен вид.

5 чифта летни обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

В заключение модните експерти препоръчват да се снабдите и с джапанки, изработени от гума. Те отбелязаха, че такива обувки са универсални на плажна почивка и можете да ги носите както за закуска в кафене, така и на басейна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кецове найденки

Кецове найденки 24.07.2022 2:34

Хибрид чепик, това ще е модерно, сандалова джапанка, на висока платформа, изработена в монофоничен модел, и с първа награда, от гей парада.

Ася

Ася 24.07.2022 22:16

Мойто свеке е с огромни цици. Балони ви казвам , стигат и до пъпа, грозна гледка. И констатирах, че тези с огромните цици са проклети хора, злобни а много много мързеливи

а и

а и 25.07.2022 16:53

супер крадливи

правят

правят 25.07.2022 16:55

стра6ни торти само за специялни