logo

Тези дънки отдавна не са на мода, отървете се от тях! СНИМКИ

Тези дънки отдавна не са на мода, отървете се от тях! СНИМКИ

Въпреки че продължавате да си ги носите упорито, те вече не са актуални

Дънките са една от най-универсалните дрехи, която всяка жена има в гардероба си. 

Откакто съществува денимът, се появиха множество варианти, между които дамите могат да направят своя избор - от плътно прилепнали до свободни модели, с или без декорации. За цветовете изобщо няма да говорим. 

Модата обаче си има свои правила и във всеки един момент може да се окаже, че любимите ви дънки вече не са актуални.

И за да сте в крак с тенденциите, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за моделите, които отдавна не са на мода, въпреки че някои дами продължават упорито да ги носят. 

Джегингс

Хибридът спечели сърцата на модерните момичета преди няколко години и джегинсите бяха буквално навсякъде. Но времената се променят и сега този модел изглежда нелепо и прави визията много евтина. 

Между другото, джегинсите имат още няколко съществени недостатъка. На момичета с идеална фигура те стоят идеално, но в останалите случаи моделът подчертава всички несъвършенства.

Прилепналите дънки могат да причинят и сериозни вреди на здравето. Те влошават кръвообращението и се врязват неприятно в кожата.

4 модерни неща, които не си струва да купувате СНИМКИ

Заслужава ли си да правите подобни жертви в името на любимите си дънки? По-добре е да изберете свободни модели, в които ще се чувствате комфортно. 

Дънки с камъчета или мъниста 

Дънките с кристали или мъниста са символ на ерата на блясъка, който обаче трябва да остане в миналото. Дори наистина да искате да блеснете и да изненадате всички с необичаен дизайн, не забравяйте, че моделът изглежда кичозно и издава липсата ви на вкус. 

Да не говорим, че в повечето случаи камъчетата и мънистата започват да падат, закачат се за дрехите и е почти невъзможно да ги комбинирате с нещо друго. 

Ето какви цветове ще комбинират най-модерните мацки през есента

Ако искате да добавите акцент към тоалета си, направете го с помощта на принта, който в момента се радва на изключителна популярност. 

Прекалено скъсани дънки

Някои жени все още смятат скъсаните дънки за най-подходящия вариант за лятото, дори и за зимата, но ние силно ви препоръчваме да забравите за тях. Денимът с много дупки не ви разкрасява, а ви придава страшно неприятен вид. 

Дори и да сте голям фен на простите визии, оставете съдраните дънки в миналото и обновете гардероба си с висококачествени и минималистични модели.

9 грешки в облеклото, които ви състаряват

И в никакъв случай не носете скъсани дънки с мрежести чорапогащи или бели обувки на платформа - това е кошмарът на всеки стилист. 

Дънки със странични ципове

Не може да се каже, че дънките със странични ципове са били особено популярни, но все пак успяха да си намерят своята лоялна публика. И ако все още имате този модел в гардероба си, отървете се от него по възможно най-бързия начин! 

Страничните ципове нямат никаква полезна функция - едва ли ще решите да ги разкопчаете чак до коляното.

7 непростими грешки при носенето на пола, които почти всяка жена допуска СНИМКИ

Между другото, подобно решение също не може да се нарече хубав акцент. 

Дънки с лампази 

Преди около 4 години всяка модерна дама имаше подобни дънки. Но не забравяйте - всичко си има своето време. 

Тенденцията си отиде и в близко бъдеще триумфалното завръщане на модела не се очертава./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Вени

Вени 20.09.2021 16:40

Аууу От мода едва хода.