logo

Тези голи рокли шокираха света, всички интимни тайни на звездите паднаха

Тези голи рокли шокираха света, всички интимни тайни на звездите паднаха

Следващите кадри ще са интересни за всеки

Всяка година на червения килим десетки звезди приковават погледите на феновете. Звездите започват подготовката си за такова събитие 6 месеца преди началото му.

Секси рибарки развяха голи гърди! Причината е смайваща (СНИМКИ 18+)

Все пак винаги има пропуски и гафове в облеклата на някои от известните личности, които фотографите запечатват, а анализаторите коментират.

Днес решихме да ви покажем някои от най-големите гафове на червения килим.

Голи рокли, палави форми, изрязани и пълни деколтета. Следващите кадри ще са интересни за всеки.

Салма Хайек

Актрисата многократно признава, че се гордее с пищния си бюст. Въпреки това снежнобялата рокля, с която се появи преди време на червения килим, бе твърде тясна за нея.

Гърдите на мексиканската красавица едва се побираха в силно изрязаното й деколте. Тоалетът определено издаваше прекалено много от нея.

Битка на деколтетата: Куп звездни дами развяха цици без капка срам (СНИМКИ 18+)

Джулия Салеми и Даян Мело

Италианските актриси направо шокираха целия свят с прословутите си голи рокли с дълбоки деколтета и силно изрязани в областта на бикините.

Любопитство се надигаше и всички зрители и присъстващи на събитието.

С просто око се виждаше, че момичетата нямат бельо, а гащичките им са заменени от тънка ивица плат, в същия цвят, като този на роклята.

Сюзан Сарандън

Кадифената рокля на актрисата бе прекалено интимна и разголена. Тя не отговаряше на стила на събитието или пък на възрастта на актрисата.

Не всяка 72-годишна жена се осмелява да носи рокля с толкова дълбоко деколте. По думите на Сюзан, тя е заложила на подобно облекло, просто защото харесва начина, по който изглежда с него.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай