Това са вечно модерните дрехи! Заложете на тях

Това са вечно модерните дрехи! Заложете на тях

Заловете на тях и няма да сбъркате – те винаги ще са актуални

Всички знаем че първото впечатление, което оставяме в околните е изключително важно. Но не само тогава трябва да изглеждаме добре.

Как обаче най-лесно да оставим това „Уау“ впечатление у хората около нас, при това всеки път? е, как – най-лесният начин е да сме облечени добре.

Да, звучи лесно, но това може и да не е така. Все пак понякога модните комбинации и различни дрехи играят лоша шега на човек, решил да ги облече.

Именно заради това от jenata.blitz.bg многократно сме писали кои дрехи са демоде и е по-добре да се първите от тях. Но това важи и за обувките и именно заради това споделихме кои пет чифта обувки е добре бързо, бързо да се озоват в кофата за боклук.

Но сега няма да говорим за това какво не е добре да обличаме, а точно обратното. Ще поговорим за дрехите и аксесоарите, които винаги са правилен избор и смело могат да получат печат „вечно модерни“.

Списъкът бе изготвен от световноизвестния стилист Александър Рогов. 

Според експерта по стил актуални ще останат артикулите в гардероба като сакото от туид на Chanel, палтото с мечета Max Mara, шлиферът Burberry, коженото яке Acne и полото Lacoste. 

В същото време обувките на марката Christian Louboutin и маратонките Balenciaga Triple S няма да загубят популярност, каза той.

Що се отнася до аксесоарите, той казва, че чантата Birkin Hermès, коланът GG Marmont Gucci и очилата Ray-Ban ще останат в тенденция, каза авторът на публикацията, придружавайки селекцията си със снимки на тези артикули. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дани

Дани 19.04.2023 14:29

По важното е да сме стройни, стилни и обаятелни!! Имам една позната, която е доста безформена,грозновата(съжалявам,)но робува на марки!!!!И друга _която е много стройна, облича се стилно (без марки)(всичко и отива) Всички я харесват!!! Избирайте!!!

Bufona

Bufona 19.04.2023 16:04

V NASCATA STRANA, VSICKO E NE KACESTVENO!HRANA, VAZDUH, ZAPLATI, ZATOVA, VSEKI, DA SI HODI, KAKTO ISKA. PRI TAZI SITUACIA, S NAI-SKAPI CENI, I NAI-NISKI ZAPLATI, E BEZVKUSICA DA SE GLEDA MODATA. STIL DA IMA! INACE, E BAI GANIOVA RABOTA