logo

Цветелина Грахич се съблече полугола в снега, спасила се е от голяма трагедия

Цветелина Грахич се съблече полугола в снега, спасила се е от голяма трагедия

Животът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата надолу. Талантливата певица е внесла коренна промяна, а резултатът от всичко това е наистина фрапантен.

Изпълнителката, която бе дълго време част от семейството на "Шоуто на Слави", вече не е същата. Грахич пусна много интересна, полугола и интересна снимка, която буквално взриви мрежата и остави хората с отворени усти.

Оказва се, че чаровната блондинка е спечелила една от най-големите битки - тази за живота си. Симпатичната изпълнителка е прескочила огромна трагедия и е готова да продължи напред по най-прекрасния възможен начин.

Цветелина през последните години влизаше из медиите главно заради фигурата й. Тя бе станала изключително и наистина притеснително слаба, а почти всички нейни фенове се обединиха около становището, че страда от анорексия и трябва с всички сили да се бори, за да се справи с коварната болест.

Към днешна дата явно Грахич е успяла да преодолее опасността и вече има красиви и сочни форми. Певицата изглежда прелестно и за това се хвали самата тя, пускайки много провокативен кадър в социалната мрежа.

Босненката публикува снимка, на която е хвърлила дрехите и е само по бански. Около красавицата е натрупало сняг, а тя вири смело сочно дупе, вдигайки победоносно ръце. От фотоса личи, че вече няма и помен от гърчавото момиче, в което се беше превърнала. В момента тя изглежда атлетично и има здрав вид.

Всички помним трагичната история на дъщерята на Явора Стоилова - художничката Василия Стоилова. Тя води 15 години битка с анорексията, но загуби и си отиде. 

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 27.11.2018 9:32

Голямо ебане има в това курве и този гъз!!!

Неам думи!

Неам думи! 27.11.2018 11:53

"много ИНТЕРЕСНА полугола и ИНТЕРЕСНА снимка, която буквално взриви мрежата и остави хората с отворени устИ"

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 27.11.2018 14:36

На мен ми се доеба ...

Майка й не е ли българка

Майка й не е ли българка 27.11.2018 15:46

Като се е самоопределила за босненска да върви в Босна. Достатъчно талантливи български момичета си имаме, за да я натрапвате.

Полина

Полина 27.11.2018 16:30

Това на последната снимка не е тя, само сравнете татусите - нейните са повече на лявата ръка, а на снимката в снега, просто е друга жена !!!!

Потвърждаващ

Потвърждаващ 27.11.2018 19:11

Правилно! Точен наблюдател.

човечността

човечността 28.11.2018 0:37

Браво Грахич сега вече ставаш и за секс.

RRE

RRE 28.11.2018 17:16

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9