Улична мода: С тези ценни съвети всеки ще се обръща след вас (СНИМКИ)

Улична мода: С тези ценни съвети всеки ще се обръща след вас (СНИМКИ)

Да създадеш завършен образ във всички нюанси на един-единствен цвят е много сложна задача, дори и да се ръководиш от примера на уличната мода и да правиш всичко според инструкциите.

Но ние вярваме във вас! Ето нашите предложения:

Сив total look

Сивото подхожда на жените от всяка една възраст, с всякаква фигура и цвят на очите. Един от най-добрите примери е да вземете за основа светлосивите тонове, а да изберете тоалет, обувки и аксесоари в еднакъв нюанс.

 

Добре е материалите да са с различен произход - лъскава коприна, кадифе, велур, кожа.

 

Червен total look

Ако сте решили да заложите изцяло на червеното, трябва да запомните следното: дрехите не трябва да покриват повече от 60% от тялото ви. В противен случай съществува риск да изглеждате вулгарно, привличайки ненужно внимание.

Избирайки червена дреха, трябва да обърнете внимание на дължината на ръкава – дали е мини, или е къс. Много е важно също така дрехите, които сте избрали, да са в един нюанс. Червеният цвят е достатъчно тежък, затова не е нужно да използвате много аксесоари, достатъчна е само една чантичка. И в случая забравете за червеното червило.

 

Ето и нашето предложение за червен total look: червено кожено яке с три четвърти ръкави, къса рокля без ръкави, елегантни обувки и малка чантичка. Добре е да обуете краката си с тънък чорапогащник в телесен цвят – така ще изглеждате едновременно стилна и нежна.

 

 

Зелен total look

Зелените дрехи изглеждат добре само когато нюансът е подбран спрямо цвета на кожата. Пренебрегвайки това правило, съществува риск да изглеждате все едно току-що са ви изписали от болницата.

 

Ако все пак се облечете в зелено от глава до пети, може да си позволите обувки и чантичка, които обаче задължително трябва да са друг нюанс, точно както е направила моделката Кендъл Дженър.

 

Жълт total look

В този случай важат същите правила като при зеленото. Следва да се отбележи, че пясъчните и кехлибарени оттенъци изглеждат много благородно.

Към тях може да добавите малко златно украшение и един контрастен елемент, примерно бели обувки или черна чантичка. Те ще придадат динамика на външния ви вид.

 

 

Розов total look

При розовото границите са размити, затова може да използвате всякакви тонове в неограничени количества. Предлагаме ви тоалет в пепел от рози. Този топъл нюанс подхожда и на брюнетки, и на блондинки, създава романтично настроение и добавя женственост.

Що се отнася до крещящите неонови тонове – най-добре е да ги използвате за партита и плажни почивки, където никой няма да ви осъди.

 

Бял total look

Във всеки монохронен образ е много важно правилно цветът да бъде подбран спрямо цвета на кожата. На първо място това се отнася за белите и прозрачни неща. Ако носите бежово например, другите може да решат, че сте забравили да облечете дрехи, а на фона на бялото рискувате да изглеждате бледи и болни.

 

За да избегнете подобно нещо, трябва да се ориентирате към кремавите и млечни оттенъци, а сред прозрачните гами да избирате този оттенък, който ще бъде забележимо по-тъмен от кожата.

Коментирай