logo

Ужас: Дрехите в тези 5 цвята ни правят още по-дебели

Ужас: Дрехите в тези 5 цвята ни правят още по-дебели

Дори и да нямате проблеми с килограмите те визуално уголемяват всяка фигура

Няма жена, която да не иска да свали поне някое и друго килце. Много дами обаче имат проблем с кантара. Същото се отнася и за мъжете! При това с пълна сила!

Но как ще реагирате, ако научите, че понякога сами правим така, че да изглеждаме по-дебели… дори и да не сме! Да, точно така! Поне това твърди Александра Бадова, преподавател в курса „Професия стилист“ във Fashion Factory.

„Има пет цвята, които визуално правят жената да изглежда по-пълна“, казва тя. Именно заради модният експерт съветва не само дамите, ами и господата, да изхвърлят от гардероба си дрехите, които са в тези пет нюанса.

Хитът на есен 2023: Това са най-актуалните цветове

Става въпрос за цветовете оранжево, кафяво, перлено, лилаво, както и комбинация от мента и лайм.

Оранжевият цвят, според специалиста, поради своята яркост може да подчертае несъвършенствата на тялото. Ако все пак искате да носите гардероб от този конкретен цвят в облачен октомврийски ден, тогава е по-добре да изберете обемисти дрехи.

Втори в антирейтинга стилистът определи кафявия цвят, който е особено плътен. Дрехи от този цвят, изработени от рипсено кадифе или велур, стоят още по-неблагоприятно върху тялото на всеки човек – без значене дали става въпрос за жена или мъж.

Перленият цвят, според Бадова ще добави допълнителни сантиметрите по тялото ни, ако има твърде много от тях. „По-добре е да играете с контраста и да го комбинирате с тъмни нюанси, например синьо или черно“, казва тя.

Люляковият (лилав) цвят е приятен за окото, но не отива на всяко лице“, уточни стилистът. Според нея той може да направи хората със светла кожа още по-бледи, а не както мнозина си мислят, че подчертава загорялата кожа.

Друг сложен цвят - комбинация от мента и лайм - е добър само в умерени количества, в противен случай ще подчертае недостатъците. „Зад привидната му нежност не трябва да се крие много, по-добре е да го комбинирате с дрехи в нюанси на червено вино или борово зелено“, заключава стилистът. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Сексолог

Сексолог 16.10.2023 14:04

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване----> https://mub.me/medik

Берлиозито

Берлиозито 16.10.2023 20:12

мойте дрехи са с цветовете на дъгата, подчертават евроатлантическото ми излъчване

Мира

Мира 22.10.2023 15:12

ПО- ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧЕЛА.