logo

В тези модерни дрехи никога няма да си намериш мъж

В тези модерни дрехи никога няма да си намериш мъж

За всяка жена е важно да е в крак с модата. Но, въздишайки по най-актуалните тенденции, едва ли се замисляме какво мислят представителите на силния пол за тях. 

Влюбена си в панталоните с висока талия, съдраните дънки, под които задължително слагаш мрежест чорапогащник и малките чантички за кръста. Издокарваш се смело и започваш да правиш снимка след снимка, защото знаеш, че приятелките ти в социалната мрежа ще полудеят по външния ти вид. Но никога не си се замисляла дали момчето, на което толкова много искаш да се харесаш, е на същото мнение като приятелките ти.

Нека разберем заедно кои неща са уместни не само за снимките ти в Инстаграм, но и за успешно запознанство с представител на противоположния пол.

Панталон с висока талия

Правилно подбраните дънки с висока талия могат добре да подчертаят талията и да издължат краката ти, но мъжете смятат, че подобна дреха не прави женската фигура по-привлекателна. Представителите на силната половина от човечеството признават, че в такива панталони дори високите момичета изглеждат по-ниски, а най-стройните бедра са сякаш по-дебели. Но ако все пак не смяташ да се отказваш от този вид панталон, съветваме те да го съчетаеш с къс топ.

Мрежест чорапогащник под скъсаните дънки

Тази модна тенденция също е неразбираема за мъжете. Те не виждат нищо красиво в чорапогащника, който е вдигнат много над талията. Щом забележат как тъмният чорапогащник се подава изпод съдраните дънки, моментално сбръчкват вежди.

Затова те съветваме следващия път, когато искаш да се потопиш в стила „гръндж”, да се увериш, че нямаш планирана среща.

Чантичка за кръста

Тази година чантичките за кръста надминаха по популярност модела крос боди. Може да ги откриете във всички магазини. Естествено, че ти се иска и ти да притежаваш такава миниатюрна красавица. Тя наистина е много удобна и практична, но мъжете по-скоро я свързват с битаците. Затова може би, когато избираш аксесоарите, е по-добре да отдадеш предпочитанието си на вечната класика?

Гуменки и маратонки

За съжаление, това не е шега, мъжете изобщо не харесват обувката, която ти обожаваш. Силният пол не смята момиче, обуто със спортни обувки, за привлекателно, а любимото ти съчетание от рокля и гуменки за тях е неразбираемо. Не трябва да се отказваш завинаги от любимите си бели кецове, но по-добре е да обуеш едни класически обувки – те също са удобни, честна дума.

Слънчеви очила с необичайна форма

Трябва да знаеш, че само на теб ти се струва, че екстравагантните очила са стилни, модерни и младежки. Мъжете не смятат така. Разбира се, аксесоарите с нетрадиционни форми привличат мъжкото внимание на улицата, но едва ли ще те направят по-съблазнителна в очите им. Затова се постарай да избереш по-скромен аксесоар. Той със сигурност ще добави привлекателност към образа ти./jenata.blitz.bg

Коментирай