logo

Виктория шокира всички жени: Нося все маркови и скъпи дрехи, а давам малко пари за тях! Тайната е…

Виктория шокира всички жени: Нося все маркови и скъпи дрехи, а давам малко пари за тях! Тайната е…

55-годишната британка сподели, че има как всяка дама да се радва на тузарско облекло без да се изръсва с тлъсти пачки за тях

55-годишната Виктория Абади, която живее във Великобритания, зарадва жените по цял свят. При това само с една новина. Жената разкри как всяка дама може да има в гардероба си все скъпарски дрехи на известни модни марки, но без да се изръсва с луди пари.

Виктория е категорична, че е открила начин да си купува скъпи маркови дрехи на безценица. 

55-годишната жена обясни, че е имала финансови проблеми, докато е била студентка през 1989 г. В резултат на това тя започнала да купува дрехи втора употреба, за да спести пари. Според нея 95 процента от гардероба й се състои от вещи втора употреба.

Жената подчерта, че реалната цена на всичките й дрехи е пет хиляди паунда, но тя е похарчила само 500 паунда за това. Колекцията й включва артикули от марки като Gucci, Topshop, Miss Selfridges, Asos, River Island и други.

Абади призна, че пазаруването в магазини за втора употреба й помага да мисли „извън кутията“, когато създава образите си.

„Аз ходя до магазините за дрехи втора употреба два пъти седмично. Обичам да прекарам няколко часа там, за да намеря нещо наистина стойностно. Обичам да експериментирам с модата и да се чувствам невероятно въпреки своите 50 години“, сподели тя. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай