logo

Водещата на Нова телевизия се поправи след грандиозния гаф! (СНИМКИ)

Водещата на Нова телевизия се поправи след грандиозния гаф! (СНИМКИ)

Само преди две седмици Мартина Ганчева се изложи жестоко

Само преди две седмици водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мартина Ганчева се изложи жестоко. От jenata.blitz.bg ви показахме снимки, които доказаха как брюнетката потресе ранобудните зрители.

В днешното предаване на „Събуди се“ Мартина и стилистите й обаче решиха да се поправят.

За разлика от 24 март, когато водещата на Нова телевизия се изложи с облеклото си, то днес тя бе повече от ослепителна.

С небрежна прическа, показваща приятни чупки в косата, Мартина и стилистите й бяха решили да я облекат в рокля. В горната й част тя бе с бяла дантела, а отдолу светло син десен.

Водещата бе и с красиви тъмно сини обувки на висок ток. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

зрител

зрител 06.04.2019 8:52

Сменям канала,когато е тази.Голямо лигавене.Да не забравя,че зрителите не са само мъже,за да се държи така, като че ли флиртува.Противна е.А така я харесах в началото.Отвратително.Да спре да преиграва.

Иван

Иван 06.04.2019 8:55

А бе защо толкова се лиготи водещата!Не мога да я гледам като се залигави То бива плезене и лиги,ама нейното на нищо не прилича.Ами да,няма да я гледам,изнервя.

Васко

Васко 06.04.2019 9:19

"зрител" ми взе думите от устата. Лигави се повече и от оная бременната, Диковата. От НОВА не го ли виждат това? Просто никой не ги гледа, него ли разбират!?!?

Главун

Главун 06.04.2019 13:34

Явно някоя "важна" клечка клати това лигаво недоразумение, за да се задържа толкова дълго на екран в свинската тИливизия!? :)

виждащ и чуващ

виждащ и чуващ 06.04.2019 13:42

Отвратително държание ,блудкави теми ,говора и е монотонен дразнещ,явно че е човек на някой от върхушката в телевизията.