logo

Всички се питат – защо Меган крие кой я облича

Всички се питат – защо Меган крие кой я облича

Херцогинята на Съсекс е известна със своя нарцисизъм и своенравен нрав

Повечето холивудски знаменитости с гордост назовават своите модни стилисти, за да им отдадат почит. Очаквано или не, но Меган Маркъл не е сред тях. Съпругата на британския принц Хари обикновено не посочва имената на специалистите, с които работи.

Преди това стилист на херцогинята на Съсекс беше нейната приятелка Джесика Мълруни, но след скандала с нея е трудно да си представим, че Меган продължава да ползва услугите й. 

Може би херцогинята сега използва наличната безименна опция или сама избира гардероба си.

Но за своенравния нрав на Меган се знае много. Всички са наясно колко претенциозна, капризна и понякога влудяваща може да бъде това.

Именно заради това, а може би и заради нещо друго, и до ден днешен най-добрите холивудски стилисти не искат да работят с Меган Маркъл. И за това си има съвсем логично обяснени.

Меган, херцогинята на Съсекс има свой собствен стил! И през повечето време тоалетите й не са много бляскави и елегантни.

„Печеливш хит“ – така може да се определи стилът на обличане на бившата холивудска актриса.

Но има и втора причина, поради която стилистите може да не искат да работят с Меган Маркъл. Факт е, че изборът на тоалети с професионалист е екипно усилие, а херцогинята на Съсекс изобщо не е екипен играч. 

Тя е нарцисист, който иска всичко да е по нейния начин. А фактът, че Меган Маркъл прекарва часове в мислене за образа си, по никакъв начин не й помага.

Дрехите, които виждаме да носи Меган Маркъл, вероятно са неин собствен избор, поради което никога не чуваме за стилиста на херцогинята на Съсекс. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

къню

къню 13.05.2022 18:51

ох на дядооооо.....аз съм по събличането !

Мата Космата

Мата Космата 14.05.2022 4:48

Стилът й на обличане е маймунски. Ако сте забелязали , визията й натрапчиво наподобява кистюмираните маймунки в цирка. То няма ка да е друго яче.