logo

Всяка жена на средна възраст трябва да има тези 2 неща в гардероба си

Всяка жена на средна възраст трябва да има тези 2 неща в гардероба си

Има как във всяка възраст жените да изглеждат стилно и добре

С напредване на възрастта стриктното следене на модните тенденции може да се окаже трудна мисия за повечето жени. Разбира се много от дамите го правят, други пък са открили собствения си стил и не се съобразяват с никого, а трети изобщо не им пука как се обличат и изглеждат.

Е, сега от jenata.blitz.bg ще поговорим за почти всички дами от гореизброените категории. Но най-вече ще стане дума за жените, които са на средна възраст.

И така – как жена, който минава 40-50 години от своя живот, може да изглежда добре? Е, според американската модна стилистка Тес Монтгомъри това е много лесно изпълнима задача.

„Има точно две неща, които всяка дама на средна възраст, задължително трябва да има в гардероба си. Така тя ще си гарантира, че винаги ще изглежда стилно“, казва експертката.

Модният експерт отбеляза, че жените над 50 години трябва да купуват удобни и стилни дрехи и аксесоари, които да служат дълго време и да са актуални по всяко време. 

Веднага изхвърлете тези 3 дрехи – демоде са!

Така че тя посъветва да си купите класическа чанта Chanel и тренчкот във военен стил, които можете да намерите в асортимента на марката Burberry или техните аналози.

В същото време тя призова жените на средна възраст да подчертаят своята индивидуалност с помощта на дрехите си.

„Едно от големите предимства на стареенето е, че с времето свикваме да се чувстваме по-комфортно в собствените си тела. Към 40-50-годишна възраст вече знаем кои сме и какво харесваме. 

Основният съвет е напълно да игнорирате тенденциите и вместо това да дефинирате личния си стил“, каза тя. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

???

??? 29.11.2022 12:52

И защо ТРЯБВА да купуваме ,,марковите,,им парцали ?????????? За да им тъпчем джобовете с пари????

Рози

Рози 29.11.2022 22:17

И как една българска пенсионерка ще си позволи чанта на Шанел и марково палтенце?