Взриви мрежата с нова мода: Щерката на Мадона лъсна полугола и с… СНИМКИ 18+

Знойната брюнетка за пореден път се справи блестящо с опита си да изненада феновете

https://jenata.blitz.bg/moda/vzrivi-mrezata-s-nova-moda-shherkata-na-madona-lsna-polugola-i-s-snimki-18 Jenata.blitz.bg
Взриви мрежата с нова мода: Щерката на Мадона лъсна полугола и с… СНИМКИ 18+

Тя е знаменитост още преди да се роди. Още когато певицата Мадона забременя, феновете вече не очакваха такива новини от нея.

Всяка модерна дама трябва да има поне една такава пола в гардероба си тази година

Изпълнителката бе обсебена от работата си, но се наложи да си вземе почивка за известно време и да се отдаде на семейния живот.  Бебето Лурдес, според много „новата Мадона“, промени всичко в живота й.

В същото време отношенията между Мадона и бащата на девойката не се съхраниха. Само година по-късно тя се раздели с фитнес треньора от кубински произход, а Лурдес остана да живее с нея.

Тази пола е истински хит! Ето как да я носите, за да изглеждате стилно СНИМКИ

Двете си приличат изключително много и Мадона бе напълно наясно как да се справи с такъв непокорен характер.

Красивата Лурдес е наследила от майка си и пълно незачитане на нормите и правилата. Напоследък момичето забележимо напълня, но дори не мисли да го крие. Напротив, знойната брюнетка редовно се разголва публично. Тя често отказва бельото и носи провокативни рокли.

Преди нея самата Мадона обичаше такива тоалети.

Наскоро Лурдес се появи на изискано парти, облечена именно с прозрачен плат и куп дупки. Визията й подчертаваше впечатляващите й бедра и пищните форми. Брюнетката бе заложила на модерни сребърни сандали и скъпа чанта в ръцете си.

Любовта към такива тоалети позволява на Лурдес редовно да се появява на страниците на списания без музикална или актьорска кариера. Тя самата признава, че към момента не знае с какво иска да се занимава, а да се забавлява, докато има тази възможност. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Горещи