За нищо на света не обличайте тези 5 дрехи тази есен: Ще станете за резил!

За нищо на света не обличайте тези 5 дрехи тази есен: Ще станете за резил!

Има как да се обличаме според модните тенденции дори и в по-хладните дни, но не и с тези парцали

С падането на температурите навън гардеробът ни неизменно претърпява трансформации. Всеки вади есенните дрехи и приготвя дори зимните такива.

Но има ли как дори и в студа да изглеждаме добре и да не измръзнем? Отговорът е категорично – Да!

Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са най-модерните връхни дрехи тази есен, а също така и кои ще са най-актуалните цветове през този сезон.

Сега от jenata.blitz.bg попаднахме на съветите на британската стилистка и популярна блогърка Ана Бей, която изброи пет популярни есенни тенденции, които развалят външния вид на всяка жена.

На първо място инфлуенсърът с псевдоним annabeyofficial призова да избягваме тесните дънки, които могат да развалят визията на всяка жена.

„Когато са прекалено стегнати на краката ви, торсът ви изглежда по-широк и по-голям. Вместо „skinny“ бих обърнала внимание на по-свободна кройка на дънките, които ще подхождат на всеки тип фигура и ще изглеждат по-модерни“, каза тя.

Освен това в списъка попаднаха и огромните жилетки, които тя посъветва да носите единствено у дома.

Провисналите пуловери ще ви накарат да изглеждате небрежни на обществени места“, обясни Бей, добавяйки, че роклите с джемпер също трябва да се избягват.

Освен всичко друго, експертът препоръча да не се носят мини поли с дълги пуловери, тъй като те нарушават пропорциите на тялото и карат дори високите хора да изглеждат по-пълни.

„Изберете по-малък пуловер и го пъхнете в полата си“, препоръча специалистът.

В заключение Бей поясни, че е важно да се внимава с широките якета с изключително внимание, тъй като грешният размер на връхната дреха ще влоши целия ни външен вид. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

valpault

valpault 11.10.2023 12:51

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik

Кроко

Кроко 11.10.2023 20:28

За дебели, да, скини дънките са отврат. Нископърдящи също. Ми гледайте се в оглвдалото

Дааа

Дааа 12.10.2023 8:50

Дебели свинки да не носят клинове. Толкова е отвратително….

нали

нали 13.10.2023 10:11

ходи в англия там хората се обличат извьн твоите ценни савети