Забравете за тези дрехи! Състаряват ни преждевременно

Забравете за тези дрехи! Състаряват ни преждевременно

Понякога без да осъзнаваме сами слагаме още годинки към ЕГН-то си

Всички знаем колко важен е външния вид. Именно заради това полагаме всякакви усилия, за да изглеждаме добре.

Българите имаме много хубава поговорка за това как по дрехите посрещат. Е, именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще поговорим именно за нещата, които обличаме.

Веднага изхвърлете тези 3 дрехи – демоде са!

Когато слагаме някоя дреха върху нас се надяваме, че тя ще ни накара да се чувстваме добре, а и че ще съберем погледите на околните. Но това е нож с две остриета.

Ще попитате защо? Защото според модния експерт Лена Чернова има дрехи, които ни състаряват.

„Може и да не го осъзнаваме, но има някои дрехи, които придават куп години към ЕГН-то ни и ни карат да изглеждаме много, много по-възрастни“, казва тя. Именно заради това препоръчва да избягвате тези коварни дрехи.

Специалистът каза, че жените, които искат да коригират фигурата си, често избират безформени рокли с качулка и пуловери от тънък материал.

„Всъщност те просто превръщат една жена в топка, а също няколко и десетилетия по-стара. Нещата, които не „поддържат“ формата си, са нещо, което определено трябва да премахнете от гардероба си “, предупреди експертът.

Също така в списъка с неуспешни елементи от гардероба Чернова нареди и роклите, които имат големи цветя като щампа. Според нея тези продукти могат да се заменят с тоалети с малки изображения на флора, както и обувки с малка дупка, които са популярни това лято.

Тези къси панталонки са демоде, не ги носете СНИМКИ

В допълнение, стилистът призова да се откаже от малки шалове около врата.

„Блузите с реглан ръкав също състаряват жената, която ги носи. Ако искате размита линия на рамото, тогава е по-добре да заложите на паднал ръкаво“, заключи модната специалистка. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кокона

Кокона 26.07.2023 17:50

До тук не съвет от дизайнер моден експерт а ГЛУПОСТ!!!!!!