logo

13 ужасяващи причини, които ще ви откажат моментално от пазаруването по интернет!

13 ужасяващи причини, които ще ви откажат моментално от пазаруването по интернет!

Пазаруването по интернет е много лесно. Трябва ти рокля, а нямаш време, за да обикаляш магазините. Всичко е много просто и с няколко кликвания на мишката вече си имаш нов тоалет. 

Има обаче и един огромен минус: снимките на дрехите, които се предлагат в интернет магазините, доста често не отговарят на действителността. 

Китайските сайтове се славят със своята неблагонадежност. Обикновено нещата, които се предлагат там, са три пъти по-евтини отколкото в магазина, но никой не може да ти гарантира какво ще е качеството. Тук нещата опират до приоритети - готов ли си да платиш повече и да получиш това, което си искал или си съгласен да рискуваш два пъти по-малко и да се чудиш какво ще получиш.

Специално за вас сме събрали 13 случая, при които жени са си поръчали една рокля, а са получили нещо, което няма нищо общо с картинката.

Поръчах си красива вечерна рокля, а получих костюм на фея, на много зла фея...

Смятай, че вечерта е провалена!

На някой тук май природата му е подарила нещо... 

В каталога пишеше, че с тази рокля ще приличам на Афродита! Интересно какво ли са имали предвид? Че ще изляза от морската пяна? Сега разбирам защо, когато облека това нещо, ми се струва, че сякаш съм излязла гола на улицата...

Рокля от завеси домашно производство

Красноречиво изражение на лицето! 

Средновековен шик

Спестих малко пари и си платих за това! 

Това момиче сякаш не е излизало от дискотеката няколко дни

За нощница става 

Рокля за кръщенето на принц Луи

На някой да му трябва невидимо наметало?

Пратката, след която възникнаха много въпроси...

И ако все пак видяното не те е отказало от паразуването онлайн, един съвет: преди да поръчаш нещо, е добре да прочетеш коментарите на останалите клиенти./jenata.blitz.bg  

 

 

 

Коментирай

Иван

Иван 28.06.2018 16:08

Ако изглеждаш като тьотка няма как да станеш по-хубава каквото и да облечеш. А и вземете че я огладете тази дрешка бе мърли:)