logo

3 прически ще са хит през зимата

3 прически ще са хит през зимата

Ако нямате дълга коса, това са перфектните предложения за вас

Ако всички момичета и жени бяха наясно колко красиви и разнообразни къси прически могат да си направят, то днес много по-лесно всяка щеше да решава да се подстриже. 

Веднага изхвърлете тези 3 дрехи – демоде са!

Оформянето на късата косат е много интересно и съвременните стилисти препоръчват да бъдете по-смели, да експериментираме и малко по-активно да използваме стилизиращи продукти, за да разкрием потенциала на косата си. 

Подбрахме за вас три чудесни стайлинг идеи, които може да повторите дори сами у дома. Те са сред хит предложенията за зимата на 2022 - 2023 година.

Ефект мокра коса

Стайлинг: текстуриращ спрей

Измийте косата си, изсушете я по обичайния начин, обилно я напръскайте с текстуриращ спрей, като я разресвате успоредно и я разстилате на обичайния път - права, наклонена, експериментирайте.

След това изсушете косата си със сешоар с дифузер по цялата дължина, за да оформите стила, и след това напръскайте отново текстуриращия спрей, оформяйки кичурите с ръце или гребен.Коренов обем

Стилизиращи продукти: шампоан за обем, текстуриращ спрей и термозащитен спрей

Първо измийте косата си с шампона за обем, нанесете маска и балсам. След това сложете термичната защита върху влажна, подсушена с кърпа коса и текстурирайте зоната на корените. Косата трябва да се изсуши със сешоар и четка, за да имате по-голям обем. 

Дръжте четката в едната ръка, сешоара в другата, хванете кичур с пръсти и го навийте око четката. Започнете да сушите кичура със сешоара успоредно от корените, като повдигате кичура с разресване. Сухи кичури със среден размер трябва да бъдат подбирани. Движите се от задната част на главата към бретона.Небрежни къдрици

Стилизиращи продукти: шампоан за обем, текстуриращ спрей, термозащитен спрей

Измийте косата си с шампоан за обем, нанесете маска и балсам. Сложете върху влажна и подсушена с кърпа коса термозащитен продукт. Изсушете косата си по обичайния начин. 

За създаване на леки къдрици може да използвате маша. Започнете да усуквате нишките от задната част на главата към бретона, ако е необходимо, отделете горните кичури от долните кичури.

Издърпайте желания кичур и фиксирайте върха му с щипка от машата, започнете да навивате кичура на машата към корените. Задръжте машата за 10 секунди и освободете скобата, като развиете къдрицата. Направете това с всички кичури. За ефекта на обема навийте предните кичури встрани от лицето.След това разнесете текстуриращия спрей през косата си, като същевременно стискате кичурите с ръце и разпределяте къдриците, както желаете, за небрежен стилизиращ ефект. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Скука!

Скука! 08.12.2022 16:50

От колко години влачите все едни и същи прически ?

Aleksandar

Aleksandar 08.12.2022 20:30

Безплатни криптовалути само сега! https://konakoff.wordpress.com/2022/12/08/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

леле

леле 10.12.2022 6:35

каква мода бе -това са проскубани кокошки