logo

5 неща в дамската чанта, които ще ви помогнат да спестите куп пари

5 неща в дамската чанта, които ще ви помогнат да спестите куп пари

Носите ли ги, всеки път ще се спасявате от непредвидени и ненужни харчове

В една дамска чанта има всичко, но не и ред, са казали хората и с право. Ако отворите чантата си, със сигурност ще забележите, че в нея има куп неща и голяма част от тях със сигурност не са ви нужни! 

Хартийки, сметки, тестерчета, бонбонки... Прибрали сте всичко с намерението малко по-късно да го изхвърлите, но, естествено, сте забравили. И продължавате да си ги носите със седмици. 

Ненужните дреболии е добре да изхвърлите, но нещата, за които днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем, задължително трябва да намерят място в чантата ви. Защото с тяхна помощ всеки път ще избягвате ненужни харчове и ще успеете да спестите доста пари. 

На първо място - това е чантичката за пазар за многократна употреба. Тя не заема много място, но за сметка на това ви спестява куп пари. И вместо всеки път да купувате торбички, за да приберете продуктите, които сте купили от магазина, вадите чантичката и икономисвате.  

Откакто приятелка ми каза защо носи орехи в чантата си, започнах да го правя и...

Може би не знаете, но според проучване, с парите, които сте дали за торбички за година, можете да изведете една вечер семейството си на вечеря в добър ресторант. 

Друго нещо, за което задължително трябва да намерите място в чантата си, е малка бутилка с вода. Особено през лятото. Когато излезете навън с детето, със сигурност по някое време то ще ожаднее. Или пък вие.

Защо трябва да давате излишни пари, когато можете да си носите вода от вкъщи? Една малка бутилка в чантата няма да ви натежи кой знае колко много и никога няма да ви е излишна! 

Хубаво е освен вода, в чантата си винаги да имате и нещо за хапване. Ако през деня огладнеете, винаги ще може да похапнете нещо леко, без да се притеснявате за спестяванията си.

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Плод, сандвич или протеиново барче няма да заемат много място в чантата ви, но пък ще залъжат успешно глада, който ви измъчва. 

Друго нещо, без което не трябва да излизате навън, е чадърът. Колкото и странно да звучи, той също помага да спестите куп пари.

Ако завали и нямате чадър, ще се скриете в някой търговски център. Ще изчакате да спре, но... Със сигурност докато това стане, ще обиколите поне десетина магазина, от които няма да си тръгнете с празни ръце. И ето го непредвидения разход, който можехте лесно да избегнете, ако носехте чадър! 

Има и друг вариант - да се приберете под дъжда. Освен че не е най-приятното решение на проблема, ще се наложи да минете и през аптеката, за да си купите лекарства, с които да борите настинката. Можете да хванете и такси, но и за него ще трябва да се бръкнете дълбоко. 

Защо не бива никога да оставяте дамската си чанта на пода

Последното нещо, което винаги трябва да имате в чантата си, са средства за лична интимна хигиена.  В непредвидени случаи понякога се налага да ги купувате на доста солени цени.

А когато си имате малък запас в джоба на чантата, купен предварително на промоция, ще се спасите от подобни разходи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ехееееее

ехееееее 24.08.2020 11:19

чадър, вода, сандвич...... каква ще е тая чанта, разтегателна ли? иначе добре звучи, ама........