logo

Бърз тест: Формата на пъпа ви издава голямата ви тайна

Бърз тест: Формата на пъпа ви издава голямата ви тайна

Отделете няколко минутки и ще останете изненадани от резултата

Малко вероятно е някога сериозно да се замислите дали формата на пъпа ви не значи нещо. Може да е мъничък, изпъкнал или пък хлътнал навътре.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмар. Споделихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Е, оказва се, че именно формата на вашето пъпче може да разкрие голямата ви тайна. То говори много повече за вас, отколкото сте предполагали.

И така, сега погледнете пъпчето си и след това се вгледайте в тази снимка. На кое прилича вашето?

Пъп номер 1

Хората с такъв пъп имат както тъмна, така и светла страна. Вие не само сте резервирани и упорити, но и сте много силна личност. Обичате да приовличате вниманието и винаги сте готови да се понесете на крилете на любовта. За жалост ви е трудно да намерите сродната си душа. Когато обаче го сторите, краят ще е щастлив.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Пъп номер 2

Хората с тази форма на пъпа са много щедри, защото имат голямо и добро сърце. Те обаче не са склонни да се променят в името на общото благо. Предпочитат да живеят така, както желаят.

Пъп номер 3

Ако имате малко и плитко пъпче, то значи, че вие сте от онези хора, които винаги мислят много преди да се решат да направят нещо. Много сте внимателни преди да действате. Склонни сте да обвинявате останалите за вашите грешки и да им приписвате лоши намерения. Доверявате се само на най-близките си.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Пъп номер 4

Ако имате този вид пъп, то вие сте от хората, които нямат особено много енергия и не желаете да си губите времето в това да гледате какво се случва около вас. Вашият мързел ви помага обаче да правите само наистина приоритетните и важни неща.

Пъп номер 5

Хората с тази форма на пъпа са доста непрактични, те лесно и често се разстройват и приемат нещата на сериозно. Плюсът ви е обаче, че сте много отдадени на работата си. Лошото е, че сте нетърпеливи и хиперактивни.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Пъп номер 6

Принципът на живота ви е да се отнасяте към другите така, както заслужават. Не забравяте да се пазите и сте склонни да се доверите истински на много малко хора и то само най-близките./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай