logo

Булка шокира всички със СПИСЪК с правила, пратен заедно с поканата

Булка шокира всички със СПИСЪК с правила, пратен заедно с поканата

Младоженката си навлече гнева и подигравките на мрежата, заради това което иска от гостите й

Казват, че сватбеният ден е невероятна емоция за всяка булка и младоженеца й. Това е ден, изпълнен с приятни емоции. Дали обаче и за всички гости важи това правило?

Да, най-вероятно повечето хора, поканени на сватби се вълнуват, но нека си признаем – има и такива, които изобщо не обичат да ходят по подобни „мероприятия“. Е, без значение от коя група приспадате, то със сигурност ще се радвате, че не сте сред гостите, които една булка покани на нейната сватба.

Причината – към поканата тя изпрати и много, много дълъг списък с правила. Те указват на гостите какво могат и какво в никакъв случай не могат да правят по време на сватбата й.

Имено заради това мрежата я разпъна на кръст. 

Във въпросния списък булката забрани на гостите й да идва на тържеството в бели дрехи. За да бъдем обективни от jenata.blitz.bg трябва да признаем, че това е една много добра идея, защото нека си припомним как една свекърва се появи в бяла рокля на сватбата на сина й и съсипа деня на бъдещата й снаха.

Но да се върнем към настоящия списък със забрани. Въпросната булка – чудовище забрани на гостите си и да закъсняват за празника й и да използва мобилни телефони по време на церемонията. 

Тя също така поиска от тях да не пият много, за да не се напият, както и да не си носят алкохол отвън. Освен това настоя гостите й да не пречат на видеооператора и на фотографите.

Булката призова гостите си да не пипат декорацията в залата, да не намират недостатъци на тържеството й и да не правят по време на „нейния ден“ да не коментират нищо, което не е свързано със сватбата й. 

В заключение тя забрани публикуването на снимки и видеоклипове от церемонията в социалните мрежи преди това да направи самата тя.

Най-лошите сватбени СНИМКИ взривиха мрежата

Жената реши да публикува списъка със забрани, който е изпратила до гостите й с поканите им, и да потърси съвет от потребителите в мрежата дали е пропуснала някоя забрана.

 

Заради списъка от ограничения обаче си навлече гнева и подигравките на онлайн потребителите. Ето и част от коментарите под поста й: „Не можеше ли това да се направи по-деликатно?“; „Тези хора са ваши гости, а не съкилийници“; „Ако тези хора са ви били приятели, то след тази покана не само, че няма да дойдат на сватбата ви, ами и ще спрат да разговарят с вас – поне аз бих направила така!“; „Ако трябва да направите подобен списък с правила за гостите, вероятно каните грешни хора“; „Господи пази да имам такава позната!“ и т.н.

В отговор на коментарите булката заяви, че не я интересува какво мислят другите за нейния списък с правила, тъй като това е нейната сватба. Имаше обаче и такива, които подкрепиха жената и потвърдиха необходимостта от такъв списък с ограничения. „За съжаление има хора, на които трябва да им се напомнят някои правила“, каза един от потребителите.

А вие какво мислите? Удачно ли е да се прави подобен списък със забрани и ограничения за гостите на дадена сватба? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Коя

Коя 11.05.2021 12:03

Да ,няма нищо обидно в правилата

мдааа

мдааа 11.05.2021 16:20

Идеята не е лоша, но е по добре да се препоръча или помолят гостите. При такъв списък с директни забрани не бих отишла на тази сватба.

Чувствам че

Чувствам че 12.05.2021 17:27

Тая дама ще има самотна сватба!