logo

Часът, в който се будите през нощта, е свързан с Висшите сили! Вижте какво означава

Часът, в който се будите през нощта, е свързан с Висшите сили! Вижте какво означава

Ако се събудите между 23:00 и 01:00, тогава най-вероятно изпитвате силно емоционално разстройство

Случвало ли ви се е да се сблъскате със ситуация, при която се събуждате всяка вечер по едно и също време без видима причина? Оказва се, че корените на подобни пробуждания могат да отидат както във физиологията, така и в по-фините въпроси.

От 9 до 23 часа

Събуждането през този период от време може да означава стрес. Означава, че често сте нервни. Психолозите съветват в такива случаи по-често да се отпускате и разтоварвате главата.

23:00 до 1:00

Ако се събудите през този период от време, тогава най-вероятно изпитвате силно емоционално разстройство. Това е времето на активност на жлъчния мехур, така че от гледна точка на физиологията може да имате проблеми с него. Положителните утвърждения и оптимистичните нагласи ще ви помогнат.

Жесток скандал: Спипаха Меган и Хари в нова гнусна лъжа

От 1 сутринта до 3 сутринта

Потиснат гняв. Ето какво означава пробуждането по това време. От 1 до 3 участва енергийният меридиан, свързан с черния дроб. Китайската натурфилософия оправдава тази емоция с изобилие от енергия на ян.

От 3 сутринта до 5 сутринта

Този период от време е свързан с белите дробове и чувството на тъга. Смята се, че ако вашето пробуждане настъпи точно от 3 до 5, тогава Висшите сили се опитват да се свържат с вашето съзнание.

5 до 7 сутринта

Такова ранно събуждане от биологичния часовник може да показва наличието на психологически блокажи. Ако не се налага да ставате толкова рано, опитайте да вземете горещ душ и да направите леко разтягане.

По принцип подобни знания не възникват от нищото, следователно трябва да внимавате за своите биоритми и цикъла на съня, защото добрият сън е не само гаранция, но и сигурен признак за здраве.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай