logo

Формата на носа разкрива дали ще бъдем богати СНИМКИ

Формата на носа разкрива дали ще бъдем богати СНИМКИ

Носът е доминиращата черта на нашето лице и често погледът на другите хора първо пада именно върху него

Носът е доминиращата черта на нашето лице. По-често погледът на другите хора първо пада върху него. 

Често срещано мнение е, че формата на носа може да се използва за преценка на някои от характеристиките на поведението на човек и предсказване на характера му. Навиците и начините на мислене оказват влияние върху живота ни. Естествено те определят дали човек може да забогатее.

Но какво е мнението на психолозите по тези въпроси? Оказа се, че според тях формата на носа на даден човек разкрива дали той има скрити дарби да се превърне в богаташ.

Ето как формата на носа разкрива дали ще бъдем богати

Средно голям прав нос 
Хората с тази форма на носа са склонни да бъдат независими при вземането на решения. Тези хора се опитват да обмислят внимателно ситуацията и да действат според собствената си преценка. 

Често тези черти на характера позволяват на тези хора да заемат водещи позиции в избраната от тях професия. Те се отнасят трезво към финансите. Те не си позволяват да харчат допълнителни пари, в началото се опитват да придобият всичко необходимо и едва след това харчат пари за забавление.

Извит нос 
Извитият нос е характерна черта на много интроверти личности. Тези хора са доста уязвими. Една небрежна дума от другите може да доведе до куп допълнителни проблеми за тях. 

Във финансите често има известна стабилност. По принцип хората с извит нос не ламтят за големи доходи. 

Вирнат/чип нос
Хората с този нос могат да бъдат наречени пламенни екстроверти. Тези хора са общителни, обичат да се срещат и общуват с другите. Речта на тези хора може да върви по-бързо от мисълта. 

Те често проявяват известна небрежност към парите. Често това поведение води до финансови затруднения. Тези хора може да харчат повече, отколкото могат да си позволят. Именно заради това те често са затънали в заеми. Естествено, това само влошава ситуацията. 

Прекалено дълъг или твърде широк нос 
Често хората с такива носове правят донякъде отблъскващо впечатление на другите. Хората смятат, че хората с тези черти на лицето са твърде студени и злобни. Това впечатление обаче може да бъде подвеждащо. 

Хората с тези физиономични характеристики често постигат отлични резултати във всички области, където трябва да покажат креативност. Те наистина имат много таланти. Ако тези хора изберат някакъв вид творчество като основно богатство, те ще могат да постигнат добри резултати и да отчетат високо ниво на доходи.

Важно
Разбира се, такива тълкувания са изключително условни. Често животът опровергава подобни твърдения в зародиш. Всеки може да постигне висок просперитет – всеки зависи от самите нас, а не от формите на тялото ни. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай