logo

Имате ли този знак на дланта си, ще се къпете в пари

Имате ли този знак на дланта си, ще се къпете в пари

Той се отнася към един от малкото знаци, които се тълкуват положително от хиромантите, и обещава на притежателя си успех и късмет

На човешката длан има много линии и знаци. Някои хора обаче не придават никакво значение на символите и допускат огромна грешка, защото те могат да разкажат много за характера на притежателя си.

Освен това по дланта лесно може да се разбере дали един човек ще има успех и късмет във финансовата сфера. 

От jenata.blitz.bg неведнъж сме ви разказвали за значението на различните линии върху дланите. Днес ще поговорим за триъгълника на парите. 

Той се отнася към един от малкото знаци, които се тълкуват положително от хиромантите, и обещава на притежателя си успех и късмет.

Голямо значение при гадаенето има степента на изразеност на символа. Ако линиите, образуващи триъгълника, са дълбоки и ясни, тогава знакът има голяма сила. 

Индийските хироманти смятат триъгълните линии на дланта като знак за богатство и пари. Ако човек има на дланта си правилна неразделна фигура под формата на триъгълник, ще се радва на успехи в материален план. 

Линиите на ръката разкриват какво бъдеще ви очаква

Триъгълникът от вътрешната страна на линията на живота се нарича знак за лесни пари. Погрешно е обаче да се свързва само с печалба от лотарията.

Правилната интерпретация се състои в лесна форма на получаване на пари, които ще дойдат без труд и усилия: богато наследство, обезпечен съпруг, неочакван материален дар. Колкото по-голям и по-ясен е знакът, толкова по-впечатляваща ще е сумата. 

Кога да очаквате късмета да кацне на рамото ви

Разположението на фигурата спрямо линията на живота показва възрастта, на която се очакват лесните пари.

Имате тази линия на ръката си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Ако знакът е в началото на жизнения път - те ще дойдат на млади години, най-вероятно под формата на наследство. Ако фигурата е в средата - голямата печалба ще дойде в зряла възраст. Триъгълник в края на линията на живота означава прилична пенсия.

Привличане на материално благополучие 

Триъгълник, образуван от затворени линии, които нямат прекъсване, говори за способност за запазване на ресурсите.

Силната линия на главата, към която прилежат ъглите на фигурата, казва, че разумът е изчистен от влиянието на отрицателните фактори, а самият човек в резултат на труда си ще натрупа много пари.

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

Триъгълникът по линията на съдбата говори за положителен повратен момент в кариерата, в резултат на който човек ще получи нови възможности и изгодно предложение. Триъгълник на линията на съдбата пък показва възрастта, на която ще настъпят знаковите промени в живота. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Яздач

Яздач 28.09.2020 13:53

Ми аз го имам тоя триъгълник на ръката, пък още съм на заплата.