logo

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Той съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред, защото е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди

Маймуна, слон, тигрица или елен. Потърсете своя „нов” знак по датата на раждане.

Тези зодии са родени под щастлива звезда и късметът е навсякъде с тях

Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред, защото е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди. Може би заради това е невероятно точен.

Нищо чудно, че индийците не излизат от вкъщи, без да са прочели хороскопа си.

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

Мангуста 11-23 януари

Тези хора са склонни да идеализират както живота си, така и живота на познатите си. Те са много очарователни, но е трудно се доверяват. В същото време те са много любящи. За тях е важно да се реализират добре в мечтаната сфера. В работата виждат целта, без да забелязват препятствията.

Маймуна 24 януари – 5 февруари

Представителите на този знак, може да изглеждат безразлични или студени,  но те имат много уязвима душа. Оставайки сами тези хора често правят грандиозни планове. Те често търсят духовност и се опитват да станат по-добри. Всичките им познати се възхищават на чувството им за хумор.

Как страдат различните зодии

Лъвица – 6-18 февруари

Тези хора, родени под знака на лъвицата, са много харизматични и красноречиви. Те имат лидерски качества, но рядко си го признават. Имат любезна душа и са готови да помогнат на всеки, дори на непознат.

Животът им често е свързан с благотворителност или мечтаят да посветят живота си на това. Тези хора обаче се обиждат често за дребни неща и е редно да работят в посока на коригирането на тези качества.

Кон 19 февруари – 3 март

Тези хора изглеждат спокойни и консервативни, но само на пръв поглед. В душата им бушуват много страсти. Те също не са уверени в способностите си. Не могат да живеят без други хора и имат нужда от подкрепа.

Основната цел в живота им е да се влюбят. Те са готови да се адаптират към партньора си и не забелязват недостатъците му. Кариерата за тези хора е от второстепенно значение. Те обаче имат много таланти и, ако успеят да се реализират в живота, могат да станат много успешни и независими.

Лъв 4-16 март

Родените през тези дати обикновено са много артистични, емоционални и темпераментни. Уверени са в привлекателността си и точно заради това са магнит за противоположния пол. Това не е случайно.

Те не си представят живота без грижи и внимание към половинката си. Защото са отдадени на това, често обаче не забелязват, че биват използвани. Тези хора не се страхуват от разочарование, живеят за деня.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

Крава 17-30 март

Представителите на този знак умеят идеално да контролират чувствата и емоциите си. Те знаят какво искат от живота и от всяка грешка си вадят поука, за да не я повторят.

За тях е важно да се усъвършенстват и да научат нещо ново за себе си. Според околните те са мъдри и търпеливи. Това качество им помага да са страхотни лидери или глави на семейство.

Слон 31 март – 12 април

Родените през тези дати са сред най-щедрите. Те са много търпеливи и щедри. Обикновено не се хвалят с добрите си дела, въпреки че ги извършват често. Заради несигурността си, често представителите на този знак изглеждат ревниви и неуверени. Те комуникират искрено с всички.

Кон 13-27 април

Тези хора се отличават с уменията си за комуникация и желание за успех. Трудно им е да стоят на едно място и често се стремят да получат нови знания. Винаги са в търсене на себе си и често нямат конкретна цел. Трябва им по-силна половинка, за да обуздаят свободолюбивият си характер и открият себе си.

Слон 28 април – 10 май

Представителите на този знак обикновено са амбициозни и много издържливи. Изглежда, че могат да се справят с всяко предизвикателство, колкото и невъзможно да изглежда то. Тези хора държат на стабилността във всичко – както в работата, така и в отношенията с хората. Много са ревниви и обичат да контролират всичко във връзката си.

Овца 11 – 24 май

Представителите на този знак са спокойни, но в същото време и много темпераментни. Склонни са да водят сами диалог със себе си и да търсят хармония за душата си без помощта на психолози.

Могат да бъдат лидери в кариерата си, но и да играят второстепенна роля в личния си живот. За да спечелите сърцето им, ще трябва да положите много усилия.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

Змия 25 май – 7 юни

Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Често зад маската им на безразличие и арогантност се крие крехка и уязвима душа. Те ценят интелигентността и добрите маниери, защото самите те са такива.

Трудно обичат. Понякога твърде много идеализират отношенията си с партньора и често изпитват неудовлетвореност малко по-късно.

Змей 8 – 20 юни

Тези хора обикновено са модели за подражание. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват. Те са мъдри по природа, но и предпазливи в личния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче 21 юни – 5 юли

Отзивчивостта на този знак много привлича останалите хора, Представителите му обикновено не си представят живота сами и винаги искат да са обградени от любими хора. Имат моменти на радост и тъга. Те са с аналитично мислене и си дават сметка кога да подкрепят някого в дадена ситуация.

Котка 6 – 19 юли

Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги искат в живота си. Те имат вродена интуиция. Те са много чисти и обичат уюта и мира. Шумните партита и компании определено не са тяхната стихия.

Гарван 20 юли – 1 август

Тези хора са свикнали винаги да разчитат на себе си. Понякога носят прекалено голяма тежест, без да се оплакват. Не обичат да съжаляват себе си. Имат богато въображение и са склонни да не показват своите чувства. С много близки хора обаче има вероятност да си позволят да се държат и много емоционално.

Пума 2 – 15 август

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Родените под тнего често са между доброто и злото, осъзнаването и невежеството. Какви ще бъдат, зависи само от тях.

Тези хора, чрез прозрението си, имат сякаш магическа сила над хората и могат да съблазнят всеки. За да ги запазите в живота си, трябва постоянно да им се възхищавате.

Мишка 19 – 29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления, но за тях е много важно да постигнат материално и социално благосъстояние. Обичат лукса, удобството и комфортът. В кръвта им е да контролират ситуацията. Често са много взискателни, тъй че трудно избират партньор.

Как страдат различните зодии

Плъх 30 август – 12 септември

Представителите на този знак са консервативни, рационални и  разумни. Тези качества много им помагат в работата и кариерата. Уютът в дома за родените под този знак са много важни компоненти. Ако трябва да избират между работата и семейството – определено биха избрали второто.

Бик 13 – 25 септември

Външно представителите на този знак изглеждат спокойни и непоклатими. Това обаче не значи, че вътрешно понякога не се чувстват много неуверени в себе си.

Родените под тези дати са много консервативни и всяка промяна в живота им, им създава стрес, или поне отрицателни животи. За да се чувстват добре, трябва да имат много лоялна половинка, в която да са сигурни на 100%.

Бивол 26 септември – 9 октомври

Родените под този знак са много харизматични и добродушни. В същото време са склонни да променят често настроението си До тях непременно трябва да има човек, който е готов да ги разбира и приема такива, каквито са.

За предпочитане, те трябва да насочат енергията си към работа и творчество, а във връзка да се опитат да са по-постоянни и търпеливи.

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

Тигрица 10 – 22 октомври

Тези хора обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят в живота без страх. Обожават приключенията и тръпката. Често са луди по изкуството. С тях ще е трудно да се отегчите. Предадете ли ги обаче или, ако ги разгневите, то те повече може и да не ви погледнат.

Биволица 23 октомври – 5 ноември

Родените на тези дати са ярки и независими. На първо място за тях са славата и успеха. Готови са да се трудят усилено, за да станат най-добрите в своята област. И все пак за повечето представители на този знак на първо място е семейството. Наистина се нуждаят от подкрепата на своите близки.

Тигър 6 – 18 ноември

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да постигнат целта си те може да не спят и да не ядат. След като получат това, което искат обаче, те  често губят интерес и се ориентират към нещо друго.

Непоследователни са и към близките си и в личния си живот.Ако успеят да намерят баланс, животът им ще бъде много по-лесен.

Елен 19 ноември – 1 декември

Често тези хора са увлечени от духовни практики. През целия си живот те са белязани да избират между духовното и материалното и винаги ще правят избора си в полза на второто. На външен вид изглеждат весели и оптимистично настроение, но това се дължи на факта, че те обичат да споделят положителните си емоции на другите.

Сърна 2 – 14 декември

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, винаги получават това, което искат. Не търпят интриги и дори с противоположния пол комуникират открито и искрено. За тях половинката им трябва да е привлекателна не само външно, но и вътрешно.

Тези зодии са родени под щастлива звезда и късметът е навсякъде с тях

Леопард 15 – 27 декември

Тези хора са общителни и комуникативни. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един отбор и да се пласират и развиват във всеки един бизнес.  Винаги им е интересно да общуват – пълни са с нови идеи и успяват да вдъхновят всеки. Също така те са много лоялни и отдадени на приятелите си. Готови са да се пожертват заради другите.

Горила 28 декември 10 януари

Представителите на този знак се различават с кураж и решителност. Те са верни на идеалите си и винаги имат мнение по даден въпрос.Те са много консервативни и търсят един спътник за цял живот. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

xyz

xyz 24.06.2018 22:25

Нищо от това не е вярно за хората, които познавам много добре.

Ани

Ани 24.06.2018 23:59

Изключително Вярно е всичко,завсички които познавАма,включително иза мене!

поправете  дублирането

поправете дублирането 01.07.2018 0:46

от 28 април до 10 май е Слоница, а не Слон; от 13 до 27 април е Кобила, а не Кон; написали сте на два пъти Кон и Слон

Софи Маринова

Софи Маринова 25.09.2020 11:17

Индийски - или цигански куроскоп :D

ажажа

ажажа 25.09.2020 11:57

цигански хороскоп - лажам да те мажем

Вальо

Вальо 11.10.2020 2:29

ТКП първо четете сравнявайте и после коментар ТКП/ПУЙКИ/

KmrfIdiob

KmrfIdiob 07.11.2020 5:14

approved generic viagra http://usggrxmed.com/ generic viagra online pharmacy safe generic viagra

JildcIdiob

JildcIdiob 12.11.2020 10:34

when will viagra be generic http://fmedrx.com/ generic viagra pills buying viagra online legally

FevbIdiob

FevbIdiob 16.11.2020 11:35

what\'s the least expensive place to buy viagra free viagra voucher viagra 150

FhsbIdiob

FhsbIdiob 16.11.2020 19:07

venta de viagra en bs as buybuyviamen.com avoid headache after viagra

Frbhalabs

Frbhalabs 16.11.2020 21:59

viagra for women australia https://paradiseviagira.com whats better cialis or viagra

Devkalabs

Devkalabs 17.11.2020 4:29

what works as well as viagra viagra paypal uk sex shop viagra

Kmrfsuct

Kmrfsuct 17.11.2020 16:57

parduoda viagra kaunas https://purevigra.com se puede tomar el viagra todos los dias

Jivhnouct

Jivhnouct 19.11.2020 7:56

viagra mit 23 musica russa viagra cheap viagra order online

FbsgIdiob

FbsgIdiob 19.11.2020 12:20

viagra o similares viagra grapefruit warning giant pandas viagra

Fdbvalabs

Fdbvalabs 24.11.2020 15:22

how much is viagra online buy generic viagra australia viagra online australia paypal

KuikSmeal

KuikSmeal 07.02.2021 17:07

generic viagra 100mg has anyone in australia bought viagra online female pink viagra online

AqcfUnpackall

AqcfUnpackall 08.02.2021 7:11

cialis price comparison how can i get cheaper cialis generic cialis in canada