logo

Интернет полудя заради красотата на 7-годишната Махдис (СНИМКИ)

Интернет полудя заради красотата на 7-годишната Махдис (СНИМКИ)

Тя има повече от 185 000 последователи в Instagram, а интересът към нея се увеличава стремглаво

Всеки родител знае, че собствените му деца са най-красивите създания на света. Но дори и най-любящите родители биха имали трудности да отрекат, че 7-годишната Махдис Мохамади от Иран просто има зашеметяващ и необичаен вид. 

Феноменални СНИМКИ и ВИДЕО показаха как изглеждаха иранските жени преди ислямската революция през 1979 г.

Популярността на малката красавица
Очарователното малко момиченце стана изключително популярно в Instagram, а след като интернет научи за невероятната й визия – тя прилича на жива кукла, редица марки започнаха да се избиват за нея и да искат да я наемат за модел.

Майката на 7-годишното момиченце й направила профил в Instagram, за да се похвали със своята зашеметяваща дъщеря. Скоро обаче забелязва, че вниманието към уникалния вид на Махдис надхвърля техния роден град и редица световно известни марки искат да я наемат за модел.

През последните няколко години това вниманието се разпространи и в останалия свят. към днешна дата момичето има повече от 185 000 абонати в Instagram, а интересът към нея се увеличава стремглаво. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

magia

magia 11.04.2019 19:09

Ако проведете ритуала за защита и богатство, в рамките на 1 месец вие ще се отървете от финансовите проблеми, ще се сдобиете с много пари и ще постигнете благосъстояние.https://bit.ly/2v7ov4x

нормално дете

нормално дете 13.04.2019 13:30

това за мен е едно напьлно обикновено и приятно дете-нищо повече.