logo

Изберете си палма и разберете неочаквана тайна за себе си СНИМКА

Изберете си палма и разберете неочаквана тайна за себе си СНИМКА

Ако харесвате загадките на подсъзнанието и искате да научите нещо за себе си, вие сте на правилното място

Интересно как всеки от нас има различно впечатление от нещо, което вижда, а най-различни детайли успяват да привлекат нечие внимание. Въз основа на това, което първо хваща окото ви, могат да се направят различни изводи за това кой сте всъщност.

Такова портмоне ще ви обрече на бедност

Ако харесвате тестовете на подсъзнанието и искате да научите нещо за себе си, вие сте на правилното място.

Предлагаме ви интересен тест – палмата, която сте избрали от илюстрацията, на пръв поглед може да разкрие нещо за вас, което дори не сте знаели.

Просто трябва да се отпуснете и интуитивно да изберете палмата, която ви харесва най-много, и след това да прочетете какво точно означава тя за личността ви.

Палма 1

Вие сте много отговорни и обичате да се грижите за другите. Вярвате в честната работа и приемате много отговорности, свързани с нея. Хората ви харесват и ви вярват. Вие сте ярки, остроумни и винаги имате интересна история за разказване.

В живота не оставяте нищо на случайността и държите емоциите си под контрол. Вашата сила е умът ви и преди всяко решение внимателно обмислете всички варианти.

Палма 2

Винаги сте енергични, имате силна мотивация и ентусиазъм. Няма нищо изкуствено у вас. Винаги имате отношение към нещата – обичате или мразите. Имате мнение за всичко и съумявате да премисляте бързо ситуацията. Не обичате да показвате колко раздразнителни сте в действителност.

Палма 3

Склонни сте да се откроявате дори в тълпата, защото сте толкова креативни и уникални. Вашият творчески фокус е това, което ви движи, центрира и успокоява повече от всичко друго. Ако не създавате, значи нещо не е наред.

Почти никога не сте заседнали в зоната си на комфорт. Вие сте изключително чувствителни, което ви помага да останете фокусирани и мотивирани да успеете и ви помага да развиете дълбоки и смислени взаимоотношения с хората в живота си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ами

ами 29.05.2023 20:13

Палма 3 показва, че имате голем кур, ама малко сте сбъркан, щото имате 3 ташака!