logo

Как изглежда истинската Рапунцел? Всъщност тя е мъж и живее в Бразилия (СНИМКИ)

Как изглежда истинската Рапунцел? Всъщност тя е мъж и живее в Бразилия (СНИМКИ)

Кристиано отглежда червените си къдрици вече повече от седем години, но това му е коствало адски много

Мъж отглежда косата си в продължение на седем години, въпреки факта, че го наричат ​​"грозна жена". Актьорът и моделът на Кристиано Брага от Minas Gerais започва да пуска косата си през 2012 г. и успява да си отгледа дълги червени къдрици.

Той реши да предприеме тази решителна стъпка, въпреки опасенията, че може да започнат да го тормозят в училище. Неговата ярка външност привлича много внимание. Под снимките на червенокосия бразилец има много положителни и отрицателни коментари. Някои жени пишат, че е "несправедливо" от природата да се даде на мъж такива дълги къдрици. 

Червенокосият рапунцел 

Кристиано се научи да отблъсква жестоките тролове и казва, че се гордее с косата си. Той редовно използва натурални продукти за поддръжката й като алое вера, авокадо, лайка, мента и розмарин. 

Въпреки, че косата му е дълга 2 фута (около 65 см), той казва, че се къпе за 5 минути. Мъжът признава, че често е сравняван с принцесите на Дисни. Най-често с Ариел от Малката русалка и Рапунцел.

Тези прически ще са хит през лятото

Критика и възхищение 

"Имаше време, когато косата ми растеше, аз бях много критикуван. Хората ме наричаха жена, вещица, плюшено животно, отрязаха ми косата, казваха, че съм грозна и странна", признава младият мъж. Той също така пише, че много хора не вярват в естествеността на косата му и смятат, че носи перука. 

Кристиано пише в социалните мрежи: "Всеки път, когато някой дойде при мен на улицата, аз се притеснявам, защото този човек винаги привлича вниманието на другите към мен. Всъщност, не ми харесва да бъда в центъра на вниманието." 

Красивият мъж е шокиран, когато хората му казват, че косата му е по-хубава от тяхната, защото "показва колко ниско е самочувствието на човек". Той добавя, че се натъжава много, когато го питат дали иска да бъде жена. 

Бич за всяка жена: Защо косата ни пада и как да решим този проблем

Призив на предците 

"Баба ми казва, че желанието ми да имам дълга коса е свързано с моя местен произход", споделя мъжът,  добавяйки, че в семейството му има местни индианци, чиято дължина на косата често е повече от метър. Сега човекът се занимава с моделиране. Кристиано в момента преговаря с агентите си, за да запазят косата му дълга. Младият мъж се страхува, че заради тази прическа може да му е трудно да намери подходящи филмови роли. 

"Животът е твърде кратък, за да се съобразят с някакви норми и измислени стандарти. Затова не се страхувайте да бъдете това, което искате, изглеждате така, както искате", съветва Кристиано. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лорелай

Лорелай 02.06.2019 16:46

Щот е по-хубаво с бръснат череп - да приличаш на надървен фалос ха ха ха. Мразя мъже с бръснати глави.Отвратителни са.

taka e

taka e 06.06.2019 7:10

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG