logo

Каква е твоята съдба според часа ти на раждане?

Каква е твоята съдба според часа ти на раждане?

Астролозите твърдят, че през целия ден различни планети оказват влияние върху хората

Освен годината, месеца и деня на раждане, часът също играе важна роля в определянето на съдбата ни. Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме.

Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Часът на раждане се отразява и на характера ни по някакъв начин. Хората в продължение на хилядолетия са се съобразявали с това и вероятно има нещо вярно, след като се запазило и е достигнало до наши дни, предава "Дарик".

Астролозите твърдят, че през целия ден различни планети оказват влияние върху хората, а някои от тях ни оказват най-голямо влияние именно в нашия час на раждане. 

От 00:00 до 1:59 часа на Меркурий

Ако човек е отличен  ученик или студент, тогава с голяма вероятност той е роден по това време. Учението се отдава лесно на тези хора, те се радват на този процес. Връзките им с другите са изградени по два начина - или са напълно отворени за партньорите си, или се защитят с „бодлива тел“ от хората. Тяхното голямо предимство е добрият външен вид. Те често изглеждат по-млади от годините си, гледайки ги е трудно да отгатнете истинската им възраст.

Това са най-подлите зодии

От 2:00 до 3:59 времето на Венера 

Хората от този период са истински работници, в добрия смисъл на думата. С помощта на своето усърдие те са способни да реализират най-смелите идеи. Затова са готови да пожертват много, включително собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Склонни към твърдо доминиране в живота и работата. Но те са верни. Верни на семейството, бизнеса, родината.

От 4:00 до 5:59 времето на Марс 

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и изразителни. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант да забавляват хората или с равен успех да ги разгневят. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, ако искат, да бъдат успешни в кариерното си развитие.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

От 6:00 до 7:59 часа времето на Нептун 

Да живееш с чистотата на сърцето е един от основните мотиви на тези хора. Логично изчисляване на техните действия няма да работи. Вътрешно те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у другите хора. Чуждо им е да преследват материалните неща в този свят. Те успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 времето на Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които те обичат да прекарват времето си с удоволствие. Склонни са да бъдат непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат на хората, дори и да не ги познават и не очакват нищо в замяна.

От 10:00 до 11:59 времето на Сатурн 

Родените под звездата на Сатурн са кариеристи. За тях желанието да бъдат лидери е естествено. В този случай тяхното мнение се оценява и слуша, а гневът ги плаши. В личния живот може да страдат, тъй като цялото си свободно време отделят за кариерата си.

Това са най-големите страхове на всяка зодия

От 12:00 до 13:59 времето на Юпитер

Детството и юношеството им се осъществяват в развлечение, а желание за знания им липсват. „Тройката“ хронично се установява сред по-голямата част от оценките в училището. Желанието за нови знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимото им занимание. Пътуването, гледането на света във всичките му прояви е това, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 времето на Плутон

Родените в този период имат вроден дар да убеждават. Отиват към целта си по измерим и систематичен начин. Харизмата е хармонична и много естествена.  Плутон дава на такива хора вид, към които и обратният пол обикновено не е безразличен.

От 16:00 до 17:59 времето на Венера

Венера дава на тези хора докосването до романтиката. Двойствеността, колебанието и непримиримите решения не са за тях. Ако целта е ясна, такъв човек със сигурност ще доведе в нещата докрай. Тези хора могат да се превърнат в любимци на съдбата, но животът им може и да бъде провал.

От 18:00 до 19:59 часа на Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния начин на живот. Спортът, балансираната диета е тяхното хоби. Те също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите в себе си или в другите. Човек може да живее мирно с тях, ако в начина му на живот има ясен ред и постоянен контрол.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

От 20:00 до 21:59 времето на Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора страстни и любящи. Често склонни към звездни болести, опитват се да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание. Те са лидери в живота. Наслаждават се на похвали и обичат ласкателството.

От 22:00 до 23:59 времето на Луната

За тях е странно да бъдат загадъчни. Това са хора с психична насоченост и имат силно развита интуиция. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Те са хора, които знаят какво искат. Стремят се да живеят според собствените си правила.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай