logo

Красива блогърка разби най-голямата TikTok измама с 30 СНИМКИ 18+

Красива блогърка разби най-голямата TikTok измама с 30 СНИМКИ 18+

Сара разкри какво наистина се крие зад прелестните й фотоси и това подпали социалните мрежи

Стандартите за красота на различните места по света се различават, защото няма точна формула за това какво е красиво, така че зависи от начина, по който хората гледат на света. Разбира се (за добро или лошо) стандартът за красота през последните години доста се измени.

Но какъвто и да е мерилото, той ще включва само част от хората, а останалите ще се чувстват сякаш струват по-малко, защото не притежават характеристиките, на които мнозина се възхищават.

Що се отнася до образа на тялото, в западните култури предпочитаното тяло е стройното. Това е, което хората онлайн най-вече искат да покажат и искат да видят. 

Други типове тяло рядко са представени, което кара хората, които изглеждат различно от моделите в Instagram, TikTok и другите социални мрежи, да се чувстват сякаш нещо не е наред с тях.

По-лошото е, че в много случаи тези модели дори не изглеждат така в реалния живот. 

Да, всички сме свикнали да гледаме жени с перфектно изваяни тела, но дали това е реално.

Е, американската звезда в TikTok, която има хиляди последователи – Сара Пухто, реши да разбие на пух и прах една от най-големите TikTok (а и не само) измами.

Това тя направи публикувайки 30 от най-разголените си снимки.

„Ъглите, позите, осветлението и малкото барване с Фотошоп и други програми ми помагат да постигнат образа, който последователите ми биха искали да видят и да бъда. 

Разбрах обаче колко вредно жените да виждат подобни снимки. Тези фотоси са нереални. Това депресира повечето жени  и ги води понякога до болестни състояния“, казва Сара.

Именно заради това тя публикува 30 снимки, на които е заснета в „перфектна“ поза и редом до тях е качила как действително изглежда – без корекции, пози и специални програми.

Кадрите й получиха огромно одобрение и започнаха стремглаво да се споделят из социалните мрежи.

Вижте снимките й и споделете в коментарите какво мислите за двата паралелни свята – това, което ни демонстрират в социалните мрежи, и това, което в действителност е! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

боримеч

боримеч 31.01.2022 14:15

ЛАИНОВОЗ

Чичикачука

Чичикачука 31.01.2022 20:35

Лайномет.

Лопитал

Лопитал 01.02.2022 7:08

Лайнофил.

Off

Off 01.02.2022 9:34

Това ли дебело и грозно прасе е красиво???

Натали

Натали 17.02.2022 9:23

Защо, всъщност,го правят!? Тя перверзията на мъжете граници няма,но целта каква е?