logo

Майка видя СНИМКА на момиченцето й и изтръпна от ужас

Майка видя СНИМКА на момиченцето й и изтръпна от ужас

Не е сигурно какво точно се е случило в Дисниленд, но определено фотосът е страховит

Няма дете, което да не иска да се запознае на живо с любимите си анимационни герои. Именно заради това и посещението в Disney World е неизменна детска мечта.

Е, една американска реши да сбъдне най-съкровеното желание на малкото й момиченце. Добрата майка завела детето в Дисниленд. Цял ден се забавлявали, посетили почти всички развлекателни места, започнали се с редица анимационни герои и т.н. „Пълна идилия“ – би си казал човек.

Да, наистина е така, но щом майката погледнала една от снимките на момиченцето й, направена в Дисниленд, изтръпнала от ужас.

И така – на пръв поглед на снимката позира щастливата й дъщеричка, а на заден фон са няколко деца и любимият на малки и големи анимационен герой Мики Маус. Оказа се, че именно усмихнатата мишка е в основата на ужаса, изживян от майката.

„Той е изял главата на едно от децата. Ужас! Зловещо! Кошмарно!“, вайка се притеснената майка, която сподели фотоса в социалните мрежи.

Много от онлайн потребителите реагират бурно като нея и се питата какво се е случило, че Мики Маус да изяде главата на детето. Разбира се намериха се и такива, които да пояснят, че такова нещо не се е случило, а просто всичко е зрителна илюзия.

„Не виждате ли, ч просто има застъпване на фоновете. Мики Маус е доста по-напред от уж „погълнатото“ дете – дишайте спокойно. 

Пък и дори главата на хлапето да е в устата на мишката – какво? Не забравяйте, че говорим за голям плюшен костюм, в който се намира човек“, казват по-трезво мислещите онлайн потребители.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

ФЕН НА  ШОУТО......

ФЕН НА ШОУТО...... 17.02.2022 15:08

ТОВА Е МАЙКА-ОТКАЧАЛКА!!!!

Амииии нямммм ДУМИ

Амииии нямммм ДУМИ 17.02.2022 19:14

Ужассссс много тъпа работа

Ммммммм

Ммммммм 18.02.2022 4:41

Сатанинско място...

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 18.02.2022 11:12

ХАХААХх...малееееее....даже не ми се обижда.....но все пак...,баааааати долнопробната медия дето сте.....!!!

Десислава

Десислава 18.02.2022 21:03

Това няма как да се случи все пак това е само човек в костюм как ще изяде главата на дете.Усъзнайте се малко.Това е зрителна илюзия.

lalka.peshanova

lalka.peshanova 18.02.2022 21:06

Аз не виждам Мики Маус да яде главата на детето.

Десислава

Десислава 18.02.2022 21:11

Признавам ,че изглежда много зловещо.