logo

Момиче получи грешен SMS от новото й гадже и веднага го заряза СНИМКИ

Момиче получи грешен SMS от новото й гадже и веднага го заряза СНИМКИ

Неловката и конфузна ситуация веднага сложила край на започващата им връзка

Керстен Ховис от Арканзас изживя неочакван ужас. Дълго време момичето било без приятел. За да намери своята сродна душа тя решила да си направи акаунт в приложение за запознанства.

Именно там тя започнала да си общува с мъж на име Сет. Двамата много си допаднали. Чатили си дълго време, пращали си снимки и накрая решили да се запознаят на живо.

„В социалните мрежи се разбирахме перфектно. Той бе мил, нежен и забавен. Каза, че съм най-красивото момиче.

Споделяхме си всичко – знаех къде работи, какво обича да прави в свободното си време. Аз също му разказах всичко за себе си, за семейството ми и за това, че сме прилично богати.

Нямах търпение да се запознаем и на живо“, споделя Керстен.

Така най-накрая те си уредили среща. Уговорката била той да дойде да я вземе с кола от дома й.

„Качих се в колата. Видях, че си пише с някого. След около 10 минути изненадващо получих съобщение от него, а бяхме заедно в колата и си говорехме“, споделя момичето.

Тя каза, че веднага щом прочела съобщението разбрала, че то не било за нея, но въпреки това настояла той да спре колата. 

„Веднага слязох от колата и изтрих номера му. Повече никога не ми писа и не ми се обади. Радвам се, че разбрах истинското му лице и не се подведох“, споделя Керстен.

„Преди да получа въпросното съобщение той каза, че си пише с негов приятел. И наистина се оказа така. Пишеха си за мен“, уточнява момичето.

Керстен каза, че във въпросното съобщение, което не е трябвало да получи тя, а приятелят на Скот пишело: „Тя е по-дебела от това, което очаквах, но семейството й е богато!“.

„Груп и меркантилен тип. Такъв се оказа Скот. Наистина се радвам, че истинското му лице лъсна в още в началото и не се подведох да излизам с него, а той да ме използва и да ме мисли за дебелана“, казва Керстен.

Момичето сподели въпросното съобщение в TikTok акаунта й, където заваляха куп коментари, които я подкрепяха за смелата постъпка и й пожелаваха да намери истинската любов, а не долен тип като Скот. Въпросното момче пък е грубо нападан заради подлото му съобщение по адрес на Керстен. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

а бе...

а бе... 18.01.2021 11:31

...хем е дебелшка,хем с груби черти и грозновата - представям си без грим какво чудо ще е!

АМИ

АМИ 18.01.2021 20:47

Тя не се е погрижила за собственото си тяло, иска да добре , ама не е отделила и капка за своята външност. Нима не знае , че мъжете предпочитат поне 80% по слабите жени и защо маникенките не са дебели. Ами да обидила се на себе си , защото никак не се погрижила за себе си...

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 18.01.2021 21:18

Е па бая мазна свинкя е тая