logo

Мрежата прегря заради тази СНИМКА

Мрежата прегря заради тази СНИМКА

Добрата идея понякога се осъществява по ужасен начин

Сватбеният ден трябва да е едно от най-щастливите събития в живота на всеки мъж и жена. Булчинската рокля пък е нещото, което вълнува всички представителки на нежния пол. Не само самата булка държи роклята й да е перфектна, но и гостите на сватбата обръщат сериозно внимание на тази бяла одежда.

Но както знаем в живота често пъти се случват непредвидени и неприятни неща. Така например преди време от jenata.blitz.bg публикувахме най-лошите сватбени снимки, които подлудиха мрежата.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на  фотос на булка, който отново успя да побърка всички, видели го.

Трябва да отбележим, че на пръв поглед на снимката няма нищо странно или смущаващо, но при по-задълбочено вглеждане хората просто изтръпват, а други се заливат от смях.

На пръв поглед снимката е нормална, а на нея има жена с красива булчинска рокля. но вгледайте се внимателно в тюлената част на тоалета!

На тази СНИМКА има телефон, но почти никой не може да го види

От къде точно "извира" част от тюла? Точно този момент побърка всички в мрежата, видели снимката.

"Дори не искам да си представя къде точно е "набутана" подплатата"; "Това е безумие! Как може изобщо да бъде съшито такова нещо"; "Лудост. Дано няма жена, която да се излъже да облече това в сватбения й ден" - това са само малка част от коментарите на интернет потребителите.

Хората масово се обединиха около мнението, че точно от тази анатомична част на женското тяло е доста неуместно да "извира" част от булчинската рокля. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Наблюдателен

Наблюдателен 21.06.2020 18:26

на лъва къде е главата...

Стига

Стига 04.08.2020 13:11

Как да не се смееш! Дизайнер за убиване!

1 stein

1 stein 13.08.2020 21:34

На лъва главата гледа към котито!