logo

Начинът, по който държите телефона, разкрива неподозирани черти от характера ви

Начинът, по който държите телефона, разкрива неподозирани черти от характера ви

В интернет гъмжи от различни тестове, с които можете да разкриете неподозирани черти от характера си. Едни от тях наистина са верни,  други не съвсем, а трети нямат нищо общо с действителността.  

Днес сме ви подготвили един наистина страхотен тест. Няма да се наложи да отговаряте на дълги и скучни въпроси, просто трябва да обърнете внимание на това как държите мобилния си телефон, когато преглеждате социалните мрежи или пък пишете съобщения.

Държите телефона с една ръка, а текста набирате с палеца

Фактът, че държите смартфона си с една ръка, е доказателство за вашата многофункционалност. Умеете да се организирате навреме, винаги знаете от какво имате нужда и никога не губите енергия за глупости. В работата си обичате да поемате рискове - нещо, което не може да се каже за личния ви живот.

Всички тайни паднат с този бърз тест!

Вие сте умерено приказлива и не бързате да се разкривате пред хората. Отнасяте се много сериозно към избора на партньор.

Държите телефона с две ръце, а текста въвеждате с палеца  

Това показва, че постоянно се нуждаете от подкрепата на приятелите и близките си. Не обичате много да говорите за чувства. Това може да накара партньора ви да реши, че сте охладняла към него. 

Бърз тест разкрива кога ще забогатеете!

Надарена сте с уникална проницателност и никой не може да ви измами. Освен това много добре разбирате чувствата и емоциите на хората около вас. Не сте ли се замисляла да работите като психолог?

Държите телефона с двете ръце, а текста въвеждате с палците на лявата и дясната ръка 

Обичате да се притеснявате за всичко и изключително много се нуждаете от човек, който да ви подкрепя в най-трудните моменти. Умеете да се адаптирате към всяка ситуация. Когато попаднете на купон, се раздавате на макс, но когато сте на работно съвещание, сте най-сериозния човек на света. 

Уникален тест: Формата на пъпа ви разкрива колко години ще живеете!

Всичко това обаче се изпарява, когато видите човека, когото харесвате. Ако успеете да привлечете вниманието му, той ще разбере какво е спечелил. 

Държите телефона в едната си ръка, а текста набирате с показалеца на другата  

Обичате тишината и спокойствието. Въпреки това предпочитате спонтанните срещи и ситуации, тъй като подобни неща ви зареждат с енергия. А когато такива липсват, сте готова да ги организирате сама. 

Вие сте много срамежлива и това оказва огромно влияние върху личния ви живот. Но когато човек успее да пробие през външната ви студенина и недостъпност, ще разбере какъв невероятен човек сте всъщност. /jenata.blitz.bg

Коментирай

льольо

льольо 07.11.2018 23:21

А ако искате да ви го демонстрирам, елате вкъщи.