logo

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

Нашият език на тялото разкрива много за това кои сме ние като човек и стриктното наблюдение на тези пози разкрива много за личността ни. Още по-точен тест може да се направи при жените. Не за друго, но позата в която седим издава много за нашия характер.

Слънцето, което избереш, ще покаже скритите характеристики на твоята личност (СНИМКИ)

Е, сега ние от jenata.blitz.bg ще ви помогнем да разберете много за себе си. Само трябва да откриете вашата поза и да научите неподозирани неща за самите себе си.

Е, ако открихте вашата поза, то сега е време да научите какво издава тя за вас.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Позиция А


Хората, които седят на тези позиции, обикновено са тези, които вървят с потока. Те не са тези, които се интересуват от много планиране и не се притесняват много за бъдещето. Те са странни, спонтанни и по природа са забавни. Те живеят живота си по свой начин и не са загрижени за това, което другите могат да кажат за тях. Хората, които седят в тази позиция, обаче, правят нещата по-небрежно, отколкото би трябвало. Въображението им е доста живо и те се ориентират към създаването на собствен свят. Те живеят в собствения си свят и чакат нещата да се погрижат за себе си. Държат се малко детински, те са един от най-приятелските хора, които човек може да има в живота си.

Този тест сбъдва желания, вижте какво ви чака!

Позиция B


Хората, които седят на тази позиция, обикновено са тези с идеите. Те най-често ги пазят за себе си, защото не вярват на много хора. Обикновено те са тези, които имат сърца като океан и нищо не им се измъква просто така. Позицията с кръстосани крака също означава, че отнема много време на другите да спечелят доверието им и не се поддават лесно на изкушенията. Тези хора, обаче, могат да бъдат идеални слушатели, с които да разговаряте. Те са най-добрите оратори и те могат да водят наистина дълбоки разговори с вас, без дори да сте осъзнали. Те са тези, които ще се опитат да ви разберат и ще бъдат последните хора, които да съдят. Ако имате такъв човек в живота си, никога не ги пускайте, те са редки скъпоценни камъни.

Погледнете тези СНИМКИ от забавния тест и ще разберете имате ли проблеми със зрението 

Позиция С


Хората, които седят по този начин, са изключително уверени и се разбират доста добре с околните. Те знаят своите силни и слаби страни и знаят как да ги използват. Те са екстроверти и любовта за тях се крие в техните приятели и семейства. Те обичат светлината на прожекторите и знаят, че имат каквото е нужно, за да са в светлината на прожекторите. Те обикновено са звездата на всяко партия и те са тези, които обичат да инициират купоните. Те намират удоволствие в работата, която вършат. Те може да изглеждат малко горделиви и арогантни на моменти, но под повърхността са едни от най-сладките хора, които могат да се срещнат. 

Позиция D


Хората, които седят по този начин, са любезни, нежни, честни и същевременно жестоки. Те не пазят нещата в сърцата си и каквото казват това и мислят. Те могат да се считат за нежните души на света – те не таят зло в сърцата си. Те са добри оратори и винаги разбират всички по правилния начин без да съдят околните. Това са хората, които ще бъдат първите, които ще ви помогнат, ако ги помолите. Те не се колебаят да помагат и да дават безусловна любов. Въпреки това те често се приемат за даденост от околните, а това много ги отблъсква и наранява.

Позиция Е


Хората, които седят в тази позиция, са по природа страстни. Те са подвижни, амбициозни и изключително добре организирани в мислите си. Тяхната хаотична природа понякога може да обърква околните, но те намерят мир в подредена атмосфера. Те са склонни да бъдат перфекционисти и са много конкретни за малките детайли. Те може да са търпеливи. Наклоненият начин, по който те слагат краката, показва, че те са добри в запазването на тайни. Те са добри слушатели и са много добри в даването на съвети. Те са много способни да разчитат други, но не разкриват повече, отколкото искат.

Това е тяхната тайна, която ги прави толкова привлекателни и загадъчни. Тези хора мат магнитна, привлекателна и просто неустоима аура. / jenata.blitz.bg