logo

Направо не е за вярване защо азиатките не се бръснат, а най-милото си го пазят космато! (СНИМКИ)

Направо не е за вярване защо азиатките не се бръснат, а най-милото си го пазят космато! (СНИМКИ)

Често пъти азиатската култура звучи и изглежда за европейските гражданин доста чужда. Трябва обаче да отбележим, че навиците, от които сме тръгнали самите ние преди много време, все още живеят в повечето азиатски страни и не само това – те направо процъфтяват. И това, което се счита за нормално за тях, може да предизвика негативни чувства в нас, че дори и отвращение.

Жените изпаднаха в захлас, а мъжете се побъркват от възбуда от най-актуалните интимни прически! (СНИМКИ 18+)

Например, в повечето азиатски страни, с изключение на онези, които изповядват исляма, хората не смятат за необходимо да премахват излишното окосмяване от различните части на тялото си.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Оказа се, че в Азия хората изобщо не намират за необходимо да се бръснат, особено в интимните си части.

Причината азиатките да не се бръснат, а да си ходят космати, е свързана със…зрелостта. Според тяхната култура обезкосмените части на тялото са присъщи само за децата и тийнейджърите, които още не са готови за интимен живот. Окосмяването пък показва, че жената е зряла и вече сексуално активна.

Край с досадните косъмчета при това само с няколко лесни стъпки (СНИМКИ)

Има го и този момент, че азиатските мъже намират косматите жени за секси и дори обичат гъстата растителност. Това се доказва дори от древните китайски гравюри, изобразяващи интимността между мъж и жена, от който се вижда, че представителките на нежния пол са косматички.

Има и още една причина, заради която се смята за срамно азиатските жени да са с обезкосмени интимни части. В древността тези жени, които са премахвали косъмчетата от интимните си части, са имали разкрепостен сексуален живот и често пъти и по много задоволявали чужденците, осъществявайки най-древната професия на света.

Именно заради всичките тези причини за азиатките се смята за срамно да се обезкосмяват още повече в интимните части.

Важно е и да уточним следното – не случайно в началото на текста заявихме, че тези правила важат за страните, където ислямът не се практикува. Според религията на мюсюлманите човек трябва поне веднъж на всеки 40 дни да „освободи” тялото си от излишните косми в областта на подмишниците и слабините. Като цяло, толкова по-често, толкова по-добре. Подходът към хигиената в исляма е по-сериозен, в будизма пък на подобни теми се обръща много по-малко внимание.

За нас може и да звучи гнусно и нехигиенично, но за тях е вековна традиция. 

Вие какво мислите по тази тема? Споделете с нас в коментарите по-долу! / jenata.blitz.bg

Коментирай

мийте ги ...

мийте ги ... 04.01.2019 11:42

За мен няма значение дали са бръснати. Важно е да са измити, а не миризливи като Деса.

Зоркия

Зоркия 04.01.2019 11:46

Ами знаете ли по космите колко клетки какви микроскопични вредители се развъждат живеят подобно на паразитите. За да видите може ви трябва микроскоп с 400-500 пъти увеличение...

Asesino

Asesino 04.01.2019 12:27

А каква интимна прическа на задното находище има Ивайло Крачунов, бе, близалкаджии? Нещо с аграрен мотив, за да е доволен бай му Ганьо Борисов, нали?

Преди

Преди 04.01.2019 12:40

много години и ние не си премахваме космите в интимната част и нашите мъже си бяха космати навсякъде и ние жените ги намирахме секси с космите по гърдите.Говоря за християните българи и то не много отдавна- преди 20 години

ГЛАРУС

ГЛАРУС 04.01.2019 22:33

ръгам, без да гледам.

хайде, хайде

хайде, хайде 04.01.2019 23:00

Просто азиатките не са толкова космати както арапките. Арапките си бръснат дори лицата защото имат мъжки мустаци и бради... дори и черджетата на лицата затова си слагат...

до хайде, хайде.

до хайде, хайде. 05.01.2019 1:27

хайде, хайде, хайде познай сега как се пише араПин или араБин.

арапка

арапка 05.01.2019 2:29

https://en.wiktionary.org/wiki/арапка

Ачо

Ачо 05.01.2019 10:27

Да ва и в рунтавелите.....всеки си носи фетишите....със без косми....това е лично направление без значение от религия, пол или раса.

Принцесата на Иран Анис

Принцесата на Иран Анис 05.01.2019 16:37

Принцесата на Иран Анис, която имала 145 обожателя, 13 от които са се самоубили, защото им отказала… http://www.budnaera.com/201702f/17020742.html

до хайде, хайде

до хайде, хайде 05.01.2019 18:32

И двете думи съществуват в българския език!

Дебел Материал

Дебел Материал 06.01.2019 9:49

НЕ СЕ БРЪСНАТ ЗАЩОТО СА СЛАБИ, ИНАК ПО-ДЕБЕЛИ ХОРА /КАТО СЪВРЕМЕНИТЕ СЛЕДПРЕХОДНИ БЪЛГАРИ/ АКО НЕ МАХАТ ОКОСМЕНОТО ВЕДНАГА СЕ СПАРВА, ГЕНЕТИКАТА ИМ НЕ Е ДА БЪДАТ ДЕБЕЛИ - ЗАТОВА ЛЪСВАТ КУБЕТА, СТРИЖАТ ИНТИМНИ ЗОНИ ИНАК СЕ СПАРВАТ КАТО СВИНЕ

балканджия

балканджия 11.01.2019 20:43

баба ти не се бръснеше но раждаше по 5 юнака а сега по 1 бръснат джендър недоносен

Бай Рунтю

Бай Рунтю 21.05.2019 9:13

Аресвам Баба Вуна! На калпав уй, вуната му пречи!