logo

Натрийте огледалото в банята със сапун и ще се изумите от това, което ще се случи СНИМКИ

Натрийте огледалото в банята със сапун и ще се изумите от това, което ще се случи СНИМКИ

Преди да се влезем да се къпем, приятелят ми винаги го прави, а когато видях резултата, аз също започнах да го правя

„Преди да се влезем да се къпем, приятелят ми винаги търка огледалото с обикновен сапун, а когато видях резултата, аз също започнах да го правя“, това пише читателка на jenata.blitz.bg. Тя реши да сподели този чуден трик, благодарение на които в банята й буквално са се случили чудеса.

Не мислете, че това е реклама на някои много скъпи „иновативни средства“. Всичко, от което се нуждаете, е парче обикновен сапун и кърпа.

Както споменахме по-горе, имате нужда само от обикновен сапун и кърпа. Със сапуна начертайте линиите на повърхността на огледалото. Няма значение дали става въпрос за прави ивици или въображаеми драсканици.

И така, сапунените линии са начертани. Сега трябва да вземете мека кърпа и да избършете огледалото, докато петната изчезнат от него. 

Ще се зачудите защо е нужно първо да „цапаме“ огледалото със сапун, а после да го трием? Но повярвайте ни – има смисъл!

Факт е, че по време на такива прости операции, върху огледалната повърхност се образува тънък сапунен слой, невидим с просто око, но перфектно предпазва стъклото от замъгляване. 

И резултатът се запазва за дълго време! След като огледалото се замърси и започне да се поти отново, просто повторете горната процедура. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай