logo

Не е за вярване какви неща може да разкрият за вас краката ви

Не е за вярване какви неща може да разкрият за вас краката ви

Съществува цяла наука, която търси любопитни закономерности по тези въпроси

Интересът на хората към генетиката и произхода отдавна стимулира развитието на науката и появата на различни теории. Една от тях е, че формата на стъпалото може да разкаже много за характера и произхода на един човек.

Нещо повече, съществува цяла наука, която търси любопитни закономерности по тези въпроси. А след това представя пред обществеността невероятните резултати от изследванията си. 

Имате тази линия на ръката си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Днес от  jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за това какви любопитни подробности за притежателя си издава формата на крака. 

Римска форма

При тази форма палецът, показалецът и средният пръст се намират на една линия. Специалистите уверяват, че така са изглеждали стъпалата на могъщите римски императори.

Хората с римски крак се отличават с инициативен характер. Те бързо се отегчават от рутината и винаги са готови да променя.

Такива хора обичат живота. Те са оптимисти и уверени в себе си, но не винаги са достатъчно упорити и понякога се отказват по средата. Ако близо до такъв човек обаче има достойни мотиватори, тогава той ще постигне много в живота.

Германска форма

При нея палецът е най-голям, а всички останали пръсти са на една линия.

С такива крака са хората,  които винаги се чувстват като част от системата. Те са сдържани, спретнати и педантични. Отличават се с голямо търпение и са готови да полагат големи усилия в името на достойната цел.

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

В личния живот те рядко успяват, защото на първо място най-често поставят самореализацията. Такъв човек не може да бъде сантиментален романтик, но винаги е готов да предостави силно рамо.

Гръцка форма 

При нея показалецът стърчи далеч напред и е знак, че притежателят му е човек с фина душа. 

Интересното е, че тази форма на стъпалото се счита за доста рядка, тъй като се среща при по-малко от 15% от населението.

По-често такива хора стават художници, защото са много възприемчиви към красотата. Те също така имат добра интуиция и се разбират прекрасно с околните. За съжаление, ако не си намерят любимо занимание, често поемат по пътя на самоунищожението.

Египетска форма 

Големината на пръстите намалява равномерно от палеца към кутрето. С такава форма са стъпалата на всеки четвърти жител на планетата.

Това са хора с голямо самочувствие и стабилна психика. Те никога не бързат и нещата им винаги вървят по план. Ценят спокойствието и стабилността много повече от грандиозния моментен успех.

Пръстите на ръката издават кръшкача, проверете дали ще ви изневери

И не на последно място - "египтяните" са надеждни приятели, добри съпрузи и грижовни родители.

Келтска форма  

Палецът е къс, показалецът е най-дълъг, а размерът на останалите три пръста намалява. Необичайна форма, при която се комбинират признаци от германското и гръцкото стъпало. 

Характерен белег на импулсивните хора, които първо действат, а след това мислят.

Ако дясната ръка ви засърби в понеделник, гответе се за...

Отличават със завиден инат, притежават и голяма воля. Ако "келтът" си е наумил нещо, едва ли ще се намери човек, който да го разубеди. И никога не е в състояние да признае грешката си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай