Не им споделяйте: Хората от тези зодии са ужасни приятели

Не им споделяйте: Хората от тези зодии са ужасни приятели

Много са хитри и завистливи, ако могат, винаги ще ви подлеят вода

Когато си търсим приятели, се стараем да открием хора, които ни подкрепят и ни разбират. Такива, които ще са до нас, докато се опитваме да постигнем целите си и ще ни ударят едно рамо - дали с помощ, или просто с положителни думи и вдъхновение. 

Съдбовни промени за 4 зодии през април вещае Тамара Глоба

Има обаче и зодии, които използват приятелството за собствена изгода и не само. Представителите им са способни дори да ви навредят, за да извлекат някой и друг дивидент. 

Някои от тях дори не осъзнават какво точно правят. Те успяват да заблудят и себе си, че действията им в ущърб на вас всъщност може и да са добро дело. Много трябва да внимавате с тях и да прецените какво точно може да им споделите. 

Рак

Те може да изглеждат много верни и внимателни приятели, но по-късно може да се окаже, че приятелството им не е толкова безпрекословно, колкото ви е изглеждало. Те често поставят собствените си нужди на първо място, търсейки приятелства, които са от полза за тях. 

Винаги ще се налага да се съобразявате с техните нужни и желания, без значение какво е вашето мнение. Освен това Раците са склонни на манипулация и използват истории или фантазии, които ви втълпяват, за да изглеждат по-добри приятели. 

Лъв

Лъвовете са упорити и самоуверени. Те се стремят да бъдат център на внимание и очакват уважение от другите. За тях е важно приятелите им да подкрепят "кралското им" положение и да приемат властта им. 

Лъвовете често не се интересуват от проблемите и нуждите на другите и могат да ги игнорират, когато това не е в съответствие с техните собствени интереси. В приятелството с Лъва е важно да сте подготвени за факта, че вашите нужди могат да бъдат пренебрегнати.

Стрелец

Стрелците са ярки и имат силна енергия, това ги прави много интересни приятели. Те обаче може да бъдат много непостоянни в приятелството си. Тяхното внимание може да се премества бързо от един на друг човек и те може да забравят за обещанията и другите ангажименти, които са поели към вас.

Това показва, че те не са надеждни. Те също могат да бъдат емоционално зависими от вниманието на другите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай