logo

Не всички жени са вещици, а само тези, които имат бенка на...

Не всички жени са вещици, а само тези, които имат бенка на...

През Средновековието за наличието на такива белези момичетата са били изгаряни на кладите на инквизицията, тъй като се смятало, че са свързани с нечисти сили

Всички хора имат бенки, които могат да бъдат разположени на различни части на тялото. Замисляли ли сте се обаче какво означават тези петна и какво влияние оказват на характера и живота ни като цяло? 

Според езотериците, за да разпознаете момиче, надарено вещерски сили, трябва да обърнете внимание на три бенки, които свидетелстват за притежание на магическа сила. 

През Средновековието за наличието на такива белези момичетата са били изгаряни на кладите на инквизицията, тъй като се смятало, че са свързани с нечисти сили. 

Пазете се от такива хора! Те са енергийни вампири и могат да съспият живота ви!

По онова време църквата се е отнасяла много негативно към всички бенки по тялото, тъй като се е смятало, че те са знак за връзка със самия Дявол. Заради това мнение много хора са се простили с живота си. 

Въпреки че тези времена са отминали и никой не е заплашен от подобна опасност, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за значението на бенките от гледна точка на това къде се намират. 

От дясната или от лявата страна на слепоочието

Хората с такъв белег имат невероятна интуиция и дори могат да предскажат бъдещето. Те винаги знаят, когато някой ги лъже. Хубаво е да се вслушват във вътрешния си глас, тъй като той е в състояние да им подскаже нещо важно.

Над коляното

Ако имате бенка над коляното, вероятно сте надарени с вещерски сили. Такива хора могат да  контактуват с духове и да чуват техните послания.

Учени със зловещо откритие: Ето какво сънуват хората малко преди да умрат

Те често сънуват починали роднини или приятели. 

Над устните

Тези хора са способни да хипнотизират. Те са много убедителни и ако искат нещо, със сигурност ще го постигнат! Хората с такава бенка привличат околните към себе си и имат много приятели и познати.

Често нещата, които са казали, се сбъдват. Освен това, несъзнателно, са способни да урочасат някой. 

Имате бенка на лицето си? Вижте какво е сакралното й значение!

Бенките по лицето също не трябва да се игнорират. Ако значението им бъде разшифровано по правилен начин, може да научите много повече за притежателя им и за това какъв човек е всъщност. 

Бенка на носа

Хората, които имат бенка на това място, имат нестандартно мислене. Това са много разумни личности, които обмислят всяка своя стъпка. Те винаги имат собствено мнение за всичко и не желаят да бъдат част от сивата маса. 

На слепоочието 

Ако имате бенка от дясно, сте извадили голям късмет. Според езотериците, тя е свидетелство за умен и много ерудиран човек, който винаги постига целта си, без значение каква е тя. 

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Такива хора са надарени с прекрасна интуиция, което им помага при съдбовни решения. Като цяло такива хора изглеждат доста добре и са в състояние да предсказват бъдещето. 

На талията

Ако една жена има бенки в тази област на тялото, това подсказва, че може да има много деца. Колкото повече са бенките, толкова повече ще са бебетата. Често жените с такива бенки са по детски инфантилни и необуздани и обичат да правят скандали от нищото.

На корема

Хората с такива бенки са надарени с бурен и страстен темперамент и трябва по някакъв начин да се справят с него. Те не могат да устоят на желанията си, независимо дали става въпрос за вкусна храна, алкохол или видео игри. 

На гърба

Ако имате бенки на гърба си, значи сте човек, който е доста взискателен не само към себе си, но и към околните. Много внимавате за здравето си, следите с какво се храните и се опитвате да спортувате.

Забележите ли някой от тези признаци - урочасали са ви!

Жените с бенка на гърба често са ревниви и подозират съпрузите си, дори да нямат конкретна причина за това. Често започват скандали, които могат да доведат до раздяла. 

В областта на бедрата

Бенките по бедрата говорят за нервен и раздразнителен човек, който не е в състояние да контролира емоциите си. Такива хора са в състояние да се вбесят от всичко. Заради прекалено емоционалната си природа те не могат да се концентрират върху конкретни задачи и да постигнат една цел.

За да подобрят живота си, трябва да се научат да потискат чувствата си. 

По дланите 

Бенките по дланите могат да се появяват и изчезват през целия живот. Ако откриете бенка в областта на палеца си,  означава, че ще срещнете истинската си любов.

5 признака, че любим човек, който не е между живите, е близо до вас

Бенка, разположена на средния пръст, обещава планини от злато в работата и кариерата, а  на безименния пръст говори, че притежавате талант и може да станете известен в тази област. 

На китката 

Жените, които имат бенки в областта на китката, се радват на щастлив брак. Бенка на дясната китка подсказва, че нейната притежателка е доста гореща и емоционална личност, а на лявата говори за дама, която е в състояние да управлява всеки мъж.

Мъжете с бенка на лявата китка са склонни да бъдат успешни в кариерата си. Освен това те са прекрасни приятели и добри и грижовни съпрузи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лекар

Лекар 01.09.2020 14:17

НЕ ВИ ВЯРВАМ.ТЕ. СА БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ.ВАШИТЕ БЕНКИ ГОВОРЯТ ЗА ЗДрАВЕТО ВИ......лекар

КЪНЧО ДЕРОВ

КЪНЧО ДЕРОВ 16.12.2020 15:38

АЗ ИМАМ ТРИ БЕНКИ, ДВЕ НА ТОПКИТЕ И ЕДНА *УЯ. СТАВАМ ЗА ВЕЩЕР, ЩЕ НАПРАВЯ МАГИЯ НА БЪЛДЪЗАТА ДА МИ ЧУКНЕ ЯЙЦАТА...