logo

Нещо супер изненадващо се случи с бременната Маркъл, докато бе в Мароко!

Нещо супер изненадващо се случи с бременната Маркъл, докато бе в Мароко!

Само преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че съпругата на британския принц Хари бе в Ню Йорк. С куп приятелки и на родна земя бившата холивудска актриса празнува бебешко парти на все още нероденото й дете.

От jenata.blitz.bg припомняме, че бременната Меган Маркъл избра доста странно облекло, което изненада всички.

Веднага щом отлетя от Щатите тя отиде към Мароко заедно със съпруга й.

Именно там обаче й се случи нещо доста странно.

Херцогинята на Съсекс получи специална татуировка с къна на ръката си по време на посещението си в пансион за момичета в Мароко. Той е управляван от благотворителната организация „Образование за всички“ и е разположен в градчето Асни в Атласките планини.

 

Меган, която бе на тридневна визита в Мароко, заедно със съпруга си принц Хари, показа татуировката си на две момичета, пропътували огромното разстояние от Маракеш, за да се срещнат с любимата си кралска двойка.

Херцогинята, която е в напреднала бременност, беше облечена спортно-елегантно, заменяйки обувките на висок ток с удобни обувки с равна подметка, подходящи за разходка в планините. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

henrikav

henrikav 04.03.2019 19:14

Няма ли опастност за детето или децата на Хари, полетите със са;олет не се препоръчват за бременни . Тук се вижда нещо чудно големи разстояния, смяна на климат и обяества, странно, много странно, освен ако е