logo

Никога не правете тези 11 неща на рождения си ден

Никога не правете тези 11 неща на рождения си ден

Според знаците числото 13 е фатално и не носи добро

Някои хора не харесват рождените си дни. Други, с горящи очи, планират празника няколко месеца предварително, като обмислят всяко малко нещо, сякаш не се очаква парти за няколко роднини и приятели, а събитие от рода на Оскарите!

Както и да е, полезно е и двата типа хора да знаят някои детайли, свързани с деня на раждането. В крайна сметка толкова много неща в живота ни зависят не от нас, а от съдбата.

Нелепа смърт! Вкусна торта изгори гост на сватба

На рождения си ден, никога не правете следните неща:

- Не канете 13 гости. Според знаците числото 13 е фатално и не носи добро. Е, един гост повече или по-малко не е толкова критичен!

- Не се сърдете на никого. Кавгите обикновено не са добро нещо, още повече на рожден ден. Правете компромиси с хората или нежно защитавайте позициите си, ако сте сигурни в тях. Още по-добре, усмихнете се искрено! Това е оръжие срещу всички несгоди.

- Не се оплаквайте от времето. Ти си роден на този ден и трябва да се радваш на външния си вид. Няма значение какво виждаш през прозореца: проливен дъжд, снежна буря или знойна жега. Благодари на живота за всички хубави неща!

Красавица си намери мъж в мрежата, но чак след сватбата разбра кой е той

- Не празнувайте предварително. Според знаците рожденият ден е свещен ден и тогава душите на починали предци идват при рождениците и им дават благословията си. Ако празнувате по-рано, тогава няма да имате защита и благословия, освен това рискувате да си създаде неприятности и да съкратите определеното си време за живот.

- Не комбинирайте тържеството с друг човек. Два рождени дни в един ден, разбира се, са от полза за рождениците, но са лоши за съдбите им. Твърде много души на предци на едно събитие могат да объркат живота и съдбите на рождениците.

- Не канете тези, които не харесвате. Заобиколете се с хора, които обичате. Неискреното пожелание е по-лошо от това да нямаш подарък! Недоброжелателите могат да внесат негатив в живота ви не само с присъствието си, но и с лоши мисли. А силата на мисълта е велико нещо!

- Не пропускайте тортата. Знаете ли защо? Смята се, че сладостта на сметаната може да подобри настроението и ще дадат на рожденика в замяна късмет и просперитет.

Мъж пребиваше жена си, отказваща му секс след сватбата! Причината изуми всички

- Не забравяйте да духате свещите и да си пожелаете нещо. Това е почти магически обред! На рождения му ден връзката на човека с висшите сили е много по-силна, отколкото на всеки друг ден. Следователно, по-вероятно е да се сбъднат желанията, тъй като духовете на предците също ще ги чуят.

- Не казвайте желанието си на глас. В момента на пожелание се създава специална връзка между вас и Вселената. Да кажеш на другите за желанието си означава да допуснеш някой друг в тази връзка, което не си струва да правиш, защото цялата интимност на момента е загубена. Между другото, пожеланието също трябва да се прави правилно: не изграждайте изречение с думичката "не". Вселената не я възприема, така че значението на желанието може да бъде радикално изкривено./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай