logo

Никога не приемайте или подарявайте тези 9 неща, носят лош късмет и дори смърт!

Никога не приемайте или подарявайте тези 9 неща, носят лош късмет и дори смърт!

Според някои вярвания, някои предмети носят отрицателна енергия, която се активира само чрез даване

Не всички подаръци са еднакво добри. Има неща, които не бива да давате, освен ако не искате да дразните човека, за когото сте ги подготвили.

Тези 5 зодии ще станат милионери

Така например, според някои вярвания, някои предмети носят отрицателна енергия, която се активира само чрез даване.

Ето защо решихме да подготвим списък на това, което не може да бъде представено по никакъв начин като подарък, а най-добре и никога да не приемате някой от "даровете", изброени по-надолу.

Тези 3 зодии не знаят какво са финансови проблеми

Часовник

Според поверията, ако подарите на някого часовник, то той ще изчезне от живота ви. Дори и нещата между вас да вървят добре, то скоро вие ще спрете да общувате или ще се случи нещо, което да прекрати отношенията ви. Недейте да приемате подобен дар, освен, ако наистина не желаете някой човек да спре да е част от живота ви.

Книги

Мнозина смятат това за най-добрия подарък, но повярвайте, това е много далеч от истината. По-точно, този подарък не е подходящ за всички. Например, не може да подарите някакво писание на съпрузи, защото според поверията, това ще доведе до скандал в семейството.

5 зодии скоро ще станат милионери!

Съдове

Кухненските прибори символизират дома и благосъстоянието. Ако някога решите да подарите съдове на младоженци например, то веднага сложете и паричка в тях. В противен случай може да ги орисате за безпаричие.

Пронизващи предмети

Никога не подарявайте саби, ножове, ножици и други хладни оръжия. Смята се, че тези пронизващи предмети носят огромна отрицателна енергия и са способни да обрекат на нещастие не само човека, на когото ги подарявате, но и цялото му семейство.

Огледало

Още предците ни са знаели, че у огледалата има нещо мистично. Те са вярвали, че този предмет може да съхранява не само добра, но и лоша енергия, която може да се предаде и на други хора. Ето защо по-добре се застраховайте и не приемайте такъв подарък. Помислете и за другите и недейте да давате нещо такова на близките си.

Най-силната и могъща зодия е…

Чанта или портфейл

И тези два чести подаръка попадат в списъка на забранените вещи. Ако подарите нещо такова, то рискувате да ви споходи финансов проблем и да останете без източници на доходи.

Ако все пак сте твърди в решението си, да подарите точно този аксесоар, то сложете в него чуждестранна монета – например китайска за късмет. Тя ще неутрализира отрицателната енергия и ще се превърне в магнит за пари.

Пари

Не напразно според някои народи даването на пари е нещо лошо. Според тях, когато подарявате такова нещо. вие предоставяте на получателя цялото си благосъстояние и се лишавате от финансовия си късмет. Не съблазнявайте съдбата и мислете по-разумно при избора на подарък.

Бижута и перли

Изненадващо е, че точно луксозните перли попадат в този списък. Смята се, че това бижу символизира сълзите на вдовици и следователно може да донесе тежки изпитания и загуби, смърт на близки хора и други проблеми. Ето защо се препоръчва човек сам да си взима бижута и да не приема никога подобен дар от някого.

Тези 3 зодии не знаят какво са финансови проблеми

Лекарства

Изглежда нелепо да си мислим, че някой би ни подарил такова нещо, но уви, има и такива прецеденти. Такъв подарък обаче само би напомнил на човека за неговите проблеми и може да провокира влошаване на състоянието и заболяването му.

Ако цените чуждото здраве, то в никакъв случай не си и помисляйте да подарите медикамент./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!