logo

Парите ви няма да спрат да се множат, сложите ли ги на тези места в дома си

Парите ви няма да спрат да се множат, сложите ли ги на тези места в дома си

Езотериците са категорични, че паричната енергия не трябва да застоява, тя трябва да "тече"

Всеки човек постига финансов успех по различен начин, но всички, без изключение, искат парите им да не изчезват, а само да се увеличават.

Една народна мъдрост казва, че човек трябва да умее да борави с парите. Това важи най-вече за правилата за съхранение на спечелените средства у дома.

Ако пред вас стои въпрос къде да държите парите си, това означава, че сте човек, който вече знае как да печели и да ги управлява разумно. Както и че вече сте научили едно от основните правила на успешния инвеститор – харчите по-малко, отколкото печелите. 

Къде и как обаче да ги държите, за да не спират да се множат? 

Езотериците препоръчват пари в брой, бижута и банкови карти да се съхраняват в сейф или специална метална (или дървена) кутия, която се заключва. Наличието на последното е от символично значение. Смята се, че това ще ги спаси от ненужни загуби. 

Никога не слагайте пари на тези места в дома си, ще станете бедни

Най-добрите места за съхранение на пари са в кухнята и коридора, като е желателно да лежат на възможно най-голямо разстояние от пода. 

Ако парите се съхраняват на пачки, то всяка трябва да съдържа четен брой банкноти. Езотериците имат още едно старо поверие: четното число може да бъде всичко, но не и 50. "Пет десетки е недостатък", казват познавачите на народните вярвания.

Те също така вярват, че паричната енергия не трябва да застоява, тя трябва да "тече". Затова съветват от време на време наличните пари да се броят, да се сменят местата на банкнотите. 

След всяко взимане на заплата или получаване на средства от друг източник, спечелените пари трябва да се носят в къщата и да не се пипат 24 часа. Тъй като парите трябва да "пренощуват" на спокойствие, харченето и на стотинка от сумата не е препоръчително. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

anonimen

anonimen 29.03.2023 19:04

abe tokato na tya krasotka na snimkata mazgati i tece i parite ste rekat kato rekaaaaaaaaa