logo

Перфектната почивка за всяка зодия! Тайната е разкрита

Перфектната почивка за всяка зодия! Тайната е разкрита

Лятото е тук. Всяка жена започва да планира отпуската си, но типично по женски я измъчват куп въпроси – кога, къде, за колко време и какво ли още не. Ние от jenata.blitz.bg знаем, че мечтаете за идеална почивка! Е, сега ще ви дадем правилния отговор на това какво да правите. Ще имате идеалната почивка, ако вземете предвид полезния съвет на астролозите!

Е, ето как да релаксирате качествено според зодията си:

Овен
Препоръчва се да пътувате с влак или автомобил. Струва си да се притеснявате за допълнителните разходи за екзотични сувенири и скъпо спортно оборудване.

Телец
Удобен път за вас е половината от цялото удоволствие. Ето защо, за да стигнете до мястото, което сте избрали е най-добре да го направите със самолет или рента кар.

Близнаци
Не е нужно да ходите сами където и да било. Препоръчва се да пътувате с кола, тъй като така ще може да останете на интересно място по всяко време.

Рак
Основното нещо за вас е да се отпуснете емоционално. Наличието на река или море в близост до хотела е от голямо значение. Ако това не е възможно, басейнът е задължителен.

Лъв
Вие определено трябва да изберете обиколка с богата културна програма. Наличието на казино в зоната около мястото, където почивате, също може да бъде едно от условията.

Дева
Вие се стремите да укрепите здравето си. Така че общият принцип на избора на обиколка е да комбинирате почивка и лечение. Отидете в курорт с лечебни извори.

Везни
Мястото, където почивате, трябва да е красиво и уютно. Времето, прекарано заедно с половината ви, ще ви помогне да получите най-доброто впечатление.

Скорпион
По време на ваканцията си търсите спокойствие. Но почивката е само там, където ще можете да осигурите такава възможност с най-малък риск за вашето здраве.

Стрелец
Е, при вас е сложно, но все пак отидете в Китай. Китайският език сега е толкова уместен, колкото винаги. А на вас това ви харесва (дори и да не го позодирате).

Козирог
Перфектната ваканция за вас - в планините, където можете да намерите всички забавления, свързани с алпинизма. Въпреки това, също така е подходящо да се разхождате с раница.

Водолей
Вашият любим тип почивка е нестандартен. Най-доброто развлечение по време на почивка може да ви направи летене с парапланер или парашут.

Риби
Морски круиз на комфортен лайнер е незабравима ваканция за вас! Като алтернатива можете да правите поклонническа обиколка на манастирите. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай