logo

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

Всяко заклинание с нея трябва да се прави с вяра и увереност, че ситуацията ще се промени към по-добро

Хората гледат на поверията по различен начин. Някои се отнасят към тях с насмешка, други ги приемат много сериозно. Измислени преди стотици години и събрали житейския опит на предците ни, те се предават от поколение на поколение. 

Може би в тях се съдържа някакво специално значение, което все още не е напълно разбрано. 

Съвременните магове, езотерици, вещери и гурута вярват, че всъщност парите са енергия. И ако се научим да я управляваме, можем да отблъснем  или да привлечем изобилието и богатството в живота си. 

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Тези, които се занимават с биоенергетика, твърдят, че, игнорирайки прости съвети за привличане на пари, ние, може би неволно, прогонваме парите далеч от нас и сякаш казваме на Вселената, че не се нуждаем от тях.

А ако пренастроим съзнанието си, можем да се научим как успешно да управляваме  финансите си. 

Вярването, че с помощта на различни древни техники, Фън шуй, природни средства и различни предмети, можем да привлечем пари и просперитет в живота си, е съвсем реално.

Затова и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за една вълшебна подправка, която е в шкафа на всяка домакиня и с която можете да привлечете пари в живота си. 

Защото храната е не само начин да заситите глада си, но и възможност за печалба. С различни подправки можете да повлияете положително на бюджета си. Най-важното е да знаете какво да използвате.

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

В света на езотериката и бялата магия канелата е един от най-често използваните елементи за магии, свързани с просперитет и изобилие. Тази подправка е много полезна за привличане на късмет и премахване на негативите. 

Канелата се е използвала още от древните египтяни за привличане на пари. Силата й я направи отлична съставка за положително промяна на финансовите перспективи.

Всяко заклинание с канела трябва да се прави с вяра и увереност, че ситуацията ще се промени към по-добро!

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Съществуват различни магии за привличане на пари с канела. А това е една от най-работещите.  

Вземете малко канела и портокалова кора, сложете ги в литър вода и я доведете до кипене. Поставете течността в пръскалка я напръскайте цялата къща. Преди да направите това, запалете зелена свещ, за да внесе спокойствие в живота си, както и благоденствие и изобилие. 

Докато пръскате всички стаи на дома си, помолете се на любимата си богиня да ви помогне да промените финансовото си положение и да отвори пътя към просперитета в живота ви. Свещта трябва да остане да гори поне час.  

Тези вещи са енергийни вампири, привличат безпаричието в дома ви! (СНИМКИ)

Някои хора вярват, че заклинанието ще започне да работи по-бързо, ако зелената свещ гори повече време. В момента, в който решите да я загасите, трябва да го направете с пръсти. 

Препоръчва се да правите заклинанието само във вторник и четвъртък, като го повтаряте само в тези дни в продължение на шест седмици. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай