С тези 5 предмета  ще се защитите от лоши очи и енергийни вампири

С тези 5 предмета ще се защитите от лоши очи и енергийни вампири

Не е изключено отдавна да разполагате с тях, но със сигурност не подозирате за тяхната сила

На улицата, на работното място и дори у дома лесно можем да станем жертва на лоши очи или на енергийни вампири. Единствените неща, които могат да ни защитят, са нашата настройка и силното ни и здраво енергийно поле. 

Ако поради някакви причини нямаме нито едното, нито другото, можем да си помогнем с няколко специални амулета. Не е изключено отдавна да разполагате с тях, но със сигурност не подозирате за тяхната сила!

Затова днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за най-мощните предмети, с които можете да се предпазите от лоши очи и енергийни вампири.

Голяма част от тях използваме в ежедневието си. Те не са се появили просто така. За щастие, незнанието ни за техните сили не пречи тази сила да ни защити. 

Кръстче или разпятие 

Мощен амулет, който предпазва от зли очи и уроки. Обикновено го носим по инерция, без да се замисляме за силата му.

Забележите ли някой от тези признаци - урочасали са ви!

Кръстът може да бъде златен, сребърен, меден и дори дървен. Няма никакво значение от какъв материал е направен. Важното е, че ще ви предпази от магическо въздействие и лоши очи! 

Безопасна игла 

Подобен предмет можете да намерите навсякъде. Смята се, че закопчана, безопасната игла затваря човешкото биополе и не позволява отрицателно влияние върху него. Ето защо преди десетилетия бабите ни са я слагали по сватбените си рокли или на количката на новородените бебета. 

Сега, между другото, такива неща се правят с бижута (обикновено сребърни), което позволява на амулета да бъде не само защита, но и оригинално украшение. 

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

Признак, че амулетът е поел силен езотеричен удар, може да бъде внезапното му потъмняване. В такъв случай просто го почистете под течаща вода или с обикновена сол. 

Пръстени (особено със скъпоценни камъни)

Сигурно сте забелязали, че почти всеки екстрасенс или езотерик по телевизията има поне един пръстен на ръката си. Този аксесоар не е просто атмосферно украшение. Целта му е да създаде нещо като защитна обвивка. 

Ако пръстенът е с масивен камък (най-добре е да е полускъпоценен и да не е прозрачен), тогава защитата се усилва в пъти. С най-мощна сила и енергия на защита са надарени т.нар. фамилни пръстени, които се предават от поколение на поколение.

Тези скъпоценности не са за всеки! Носите ли ги, ще си навлечете куп неприятности

Знак, че пръстенът е "отработил" удара на много силен вампир или дори магьосник, може да бъде неговото "нараняване" - пукнатина, драскотина и т.н. В този случай ремонтът плюс измиването му със солена вода ще помогне за възстановяване на силата му. 

Полускъпоценни камъни амулети  

Те са чудесен начин да подчертаете своята индивидуалност и да се предпазите от лоши очи или от атаките на някой енергиен вампир. Най-подходящи за защита са опалът, ясписът, нефритът, белият и розов турмалин, кварцът, аметистът, хематитът, скалният кристал, котешкото око и кехлибарът.

Пазете се от такива хора! Те са енергийни вампири и могат да съсипят живота ви!

Най-добре е да ги носите на врата или като брошка. Можете също да носите със себе си необработени камъни в джоб на гърдите или страничен.  

Червен конец 

Червена нишка на китката е по-скоро нещо, което да отвлича вниманието. Ако обаче в това е истинската й полза, защо да не я използваме за доброто си?

Този амулет е известен от писанията на древните славяни. Информация за него може да се намери и в магическото учение  Кабала.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

Не си заслужава да давате купища пари, за да се сдобиете с червен конец. Обикновена червена копринена или вълнена нишка притежава същите способности както и купената. 

Конецът трябва да се носи на китката. На него можете да сложите някакъв полускъпоценен камък или друг талисман. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай