logo

С тези коледни подаръци ще донесете много щастие и успех на близките си

С тези коледни подаръци ще донесете много щастие и успех на близките си

Те ще се харесат изключително много на покровителя на 2020-а и ще донесат само хубави неща на притежателя си

Коледа и Нова година чукат на вратата. Това са най-вълшебните празници, в които цялото семейство се събира и си разменя подаръци.

За да бъде новата година щастлива и успешна, трябва да обърнем внимание на животното, което според източния хороскоп е неин покровител. Домакин на 2020 година е Белият метален плъх. 

Всички ще ви заобичат, ако им поднесете такъв коледен подарък

Това е един добър знак, който ще донесе на много хора обещаващи промени и ясно бъдеще. А вие можете да помогнете на Съдбата с подаръците, които ще направите на близките си.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме за нещата, които не е добре да подарявате на любимите си хора за Коледа. А днес ще ви споделим малко повече за подаръците, които ще се харесат особено много на покровителя на 2020-а и ще донесат късмет на притежателя си.

Интелектуални подаръци

Не мислете, че Плъхът ще оцени само сирене и други лакомства. Той все пак е интелектуалец - хитър, бърз и изключително много цени целенасочените и съобразителни хора. Затова и през следващата година мнозина ще забележат в себе си копнеж за саморазвитие и лично усъвършенстване. 

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

В този ред на мисли, идеален подарък ще бъде един чуждоезиков курс или пък курс по ораторско майсторство. А защо не нещо, свързано с творчеството? Изборът е ваш! 

Можете да се съсредоточите върху естетическите подаръци. Допустимо е да подарите книги, билети за театър или фестивал. давате книги или сезонни билети, билети за театри и фестивали.  

Практичните подаръци също са много подходящи. Плъгът не е от съществата, които витаят в облаците. Те ще се зарадват на набор от инструменти, талон за пазаруване в строителни магазини и други подобни.

Пълен хороскоп за 2020 година! Втора част СНИМКИ

Изключително важно е да подходите към подаръка индивидуално. Плъхът няма да оцени общите дарове. Тези, които в момента ремонтират дома си, ще се нуждаят от дреболии, свързани с него. Младите родители ще се зарадват много на един комплект за бебето, а бабите и дядовците ви - от топло одеяло. 

И избягвайте дежурните сувенири. По-добре е да не избирате подарък в последния момент, а ако са ви поканили някъде в последния момент, вместо подарък дайте пари.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

След като купите подходящия подарък, го скрийте с най-добри намерения на някое уютно и уединено място и го дръжте там няколко дни. По този начин ще го заредите с положителна енергия и с най-добрите си пожелания.

Весели празници! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай