logo

СНИМКА със змия, която се крие насред полето, озадачи целия свят

СНИМКА със змия, която се крие насред полето, озадачи целия свят

Дори и след като авторът й огради местоположението на влечугото в червен кръг, мнозина все още не могат да повярват, че там наистина има нещо

В мрежата набира популярност снимка със змия, която се е скрила в полето. Поне така твърди авторът на кадъра, пише The Sun.

Многобройните потребители на социалните мрежи обаче са озадачени, тъй като за тях се оказва изключително трудно да намерят влечугото.

Жител на Австралия е направил снимка по време на разходката си и решил да я качи във Фейсбук. Той предложил на потребителите сами да намерят влечугото, скрито на нея. 

Криещото се от човешки очи животно е в средата на полето, но поради цвета си и доста висока трева е почти невидимо.

Малцина откриват мъжете и жената, скрити в гората СНИМКА

Дори и след като потребителят публикува изображение, на което е оградил местоположението на змията в червен кръг, мнозина все още не могат да повярват, че там наистина има влечуго.

"Щях да бъда ухапан и да стоя върху нея, защото не видях нищо, докато не прочетох коментарите", пише един от потребителите.

Оптична илюзия побърка целия свят! Ще успеете ли да я разгадаете?

Друг признава, че "не вижда нищо на снимката, освен трева и храсти".

Тези, които успяват да открият животното, започват да се чудят каква точно змия е запечатана на кадъра. И в коментарите се надпреварват да дават предложения. 

Първото, за което ще се погрижите от тази СНИМКА, разкрива безумно много за вас

Оказва се, че влечугото на снимката е ромбичен питон, който живее не само в Австралия, но и в Нова Гвинея, архипелага Бисмарк и северните Соломонови острови. Змията не е отровна, но има доста големи зъби, които при ухапване оставят дълбоки рани. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай