Сънувате ли нещо такова - направили са ви магия!

Сънувате ли нещо такова - направили са ви магия!

Сънищата могат да бъдат много точен детектор за някаква магическа намеса в живота ви

Когато човек е подложен на негативно магическо въздействие или зли очи, енергията, чакрите,  биополето и здравето му започват да страдат!

Тялото започва да бие тревога, също като подсъзнанието, което се опитва да достигне до нас с помощта на сънищата.

Понякога сънищата предсказват бъдещето, сбъдвайки се до най-малкия детайл. И могат да бъдат много точен детектор за някаква магическа намеса в живота ви. Точно поради тази причина никога не трябва да бъдат пренебрегвани. 

Кои сънища показват, че живеете във вечна тревога

Ето кои сънища алармират, че сте станали жертва на зли очи или магия.

Жена в черно

Ако насън сте видели негативен и непознат човек в черни дрехи, това е много лош знак. Най-вероятно това означава, че наскоро ви е направена магия. Възможно е съвсем скоро да сте се скарали с някого или да сте пресекли нечий път.

Много е лошо, ако този човек е стара прегърбена жена. Старица в черни дрехи насън говори, че направената магия е много силна.

Паяци и паяжина 

Такъв сън също може да показва, че сте жертва на зли очи или магия, но опасността от подобен магически ефект не е толкова голяма. Освен това заради страха си от паяци много хора започват да ги сънуват, затова и не винаги подобни сънища говорят за отрицателно магическо влияние.

Да умреш насън: Защо сънуваме собствената си смърт и какво означава това?

Ако обаче сънувате два или повече дни поред паяк или паяжина, определено някой ви е урочасал или ви е направил магия! 

Изгнили плодове или зеленчуци

Ако насън държите в ръка гнил плод, това може да е лош знак. Такива сънища могат да са резултат от целенасочена магическа намеса. Проверете внимателно дома си за странни предмети или вещи. Възможно е някой от гостите ви да ви е оставил опасен "подарък". 

Смърт на близък човек

Този сън може да не говори, че сте били прокълнати, но определено показва, че някой иска да навреди на някой ваш близък. Не забравяйте да го предупредите за това. Възможно е в съня си да видите и човека, който иска да го направи. 

Потъвате в блато

Ако насън сте погълнати от плаващи пясъци или потъвате в блато, това може да означава, че някой несъмнено иска да ви навреди.

10 неща, които не трябва да игнорирате в сънищата си за нищо на света

В следващите дни е много важно да се пазите от скандали и в никакъв случай не канете в дома си непознати или хора, които познавате много малко.

Преследване 

Ако някой ви преследва насън, за да ви убие, това е тревожен знак, който ясно показва, че трябва да сте по-внимателни в общуването с хората. Най-вероятно някой много иска да ви навреди. Възможно е този човек да се опита да ви направи магия или пък вече го е сторил.

Насекоми

Отвратителни насекоми като мухи, червеи или хлебарки са нещата, които хората виждат насън, когато са били прокълнати заради силна завист. Това е знак, който показва, че спешно трябва да спрете да разказвате на околните за плановете, амбициите и победите си. Не се хвалете с постиженията си.

Дявол или демон

Демоните от всякакъв вид насън предупреждават, че някой се опитва да свърже тъмното неземно същество с вас.

Тези сънища вещаят късмет и пари

Това е много опасно и трябва да вземете незабавни мерки, като ограничите комуникацията с непознати и опасни хора.

Човек без глава

Това е един от най-очевидните признаци, показващи, че някой ви е направил магия. Недоброжелателят е използвал вашата коса, нокти или личен предмет, за да ви навреди.

В този случай е по-добре да се свържете със специалист, тъй като премахването на такова проклятие може да бъде изключително трудна задача. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Сашо

Сашо 31.10.2022 6:28

Забравили сте. Потъването в лайната на блиц