Такива неща се държат в дълбока тайна и не се споделят дори и с най-близките

Такива неща се държат в дълбока тайна и не се споделят дори и с най-близките

Колкото повече говорите, толкова повече разсейвате енергията, която бихте могли да изразходвате за продуктивни дейности

Замисляли ли сте се колко често чувате фразата: "Щастието обича тишината"? Може би има защо хората да не спират го повтарят!

Това не са просто думи! Има неща, за които е по-добре да не говорите пред никого! Чудите се защо? Защото думите си имат своя енергия. И колкото повече говорите, толкова повече разсейвате енергията, която бихте могли да изразходвате за продуктивни дейности.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за нещата, за които е по-добре да си мълчите и да държите в тайна дори от най-добрата си приятелка. 

Духовни знания

Това, което сте научили чрез своя опит или по някакъв друг начин, е съкровено. И не е нещо, за което да крещите на всеки ъгъл, защото тези знания са твърде скъпи и е напълно безполезно (и дори вредно), ако започнете да ги споделяте, без дори да са ви помолили за това.

Планове за бъдещето

Всеки план е просто план, докато не бъде приведен в действие.Разказвайте за това, което искате да постигнете, когато вече се е случило. Така няма да позволите на плана ви да се провали.

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

В крайна сметка, ако твърде много хора са посветени в него, той ще бъде уязвим и всичко може да се провали на всеки един етап.

Лична история

Не разказвайте прекалено много за себе си, особено пред хора, с които току-що сте се запознали. Никога няма как да знаете какви реакции предизвикват историите ви у околните. Да не говорим, че чуждите негативни мисли могат да ви повлияят много зле.

Клюки

Не клюкарствайте! Не предавайте непроверена информация за хората на други хора, особено ако е неприятна!

7 неща, които цял живот сте правили погрешно, без дори да осъзнавате! А последиците могат да бъдат много коварни!

Всеки ще пострада: и този, за когото говорите, и този, на когото говорите, и вие самият, тъй като сте се превърнали в проводник на тази зла енергия.

Благотворителност

Не говорете пред хората как сте помогнали на някого с пари или по някакъв друг начин. Благотворителността е нещо, което се цени изключително високо, така че ако се похвалите с това, гордостта ви ще започне да расте, а от това, разбира се, няма да излезе нищо хубаво. 

Проблеми

Не си струва да се оплаквате от проблемите си на всяка крачка. По-скоро към тях биха проявили интерес много малък кръг хора - вие и хората, които ви обичат. Останалите могат да бъдат недоволни, че ги натоварвате с драмите си. 

С тези прости трикчета върнах хармонията в живота си!

Освен това, колкото повече говорите за проблемите си, толкова повече стават те, защото хабите време и енергия не за намиране на решение, а в опити упорито да се облекчите от тежкото си положение.

Личен живот

Любовта е нещото, което трябва да остане между вас и този, когото обичате. Това е информация за двама и всякакви външни лица са излишни в този случай.

Ако имате нужда от съвет, можете да го поискате от най-близките си. Останалите могат да се почувстват обременени от вашите любовни истории или пък да проявят завист. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай